Blog

Top 5 kadootjes onder 1 euro of nog minder als bedankje of afscheidskadootje

De prijzen in de supermarkten en voor benzine lopen snel op maar niet bij eenbeetjegeluk.nl In onze webshop kun je voor minder dan 1 euro, voor 50 cent of zelfs voor 25 cent iets vinden voor een klein bedankje of een klein kadootje. Daarom een top 5 van 1 euro naar een kadootje van 250 cent.

Top 5 Goedkope bedankjes tot 1 euro (zelfs al vanaf 15 cent!)

U kunt onze artikelen van de webshop ook afhalen in onze showroom te Lisse. Wij spreken regelmatig klanten die graag een leuk klein bedankje of afscheidskadootje willen geven maar hier niet honderden euro's aan kwijt willen zijn. Daarom onze Top 5 goedkope bedankjes om er voor te zorgen dat u wél een leuk bedankje heeft maar niét de hoofdprijs hoeft te betalen. We hebben zelfs een tip waar u rijker van wordt!

Gelukssymbolen

Gelukssymbolen

Op deze pagina vindt u een uitleg van een groot aantal gelukssymbolen en we voegen er steeds nieuwe bij. Kijk bij het symbool van uw keuze en bepaal welke het beste is voor geluk in zaken, financieel geluk en algemeen geluk, bescherming en voor nieuwe uitdagingen. Ook als u afscheid van iemand moet nemen, bijvoorbeeld van een collega, kan een gelukssymbool een mooie geste bij het afscheid zijn.