kleine kadootjes

Nieuwe kaartjes en labels

In ons assortiment vind je regelmatig nieuwe artikelen. Afgelopen maand hebben weer een aantal leuke kaarten voor verschillende gelegenheden toegevoegd. We laten je ze graag zien. Voor welke gebeurtenis ga jij ze gebruiken?

Dromenvanger cadeautjes

Dromenvangers zijn kado's met een mooie symbolische betekenis. Je kunt een dromenvanger natuurlijk inpakken en kado geven maar we hebben er ook verschillende kleine kadootjes van gemaakt.

Top 10 cadeautjes tot 5 euro

Top 10 cadeautjes tot 5 euro Bent u op zoek naar een kadootje en heeft u een budget voor een cadeau tot 5 euro? Wij doen u dan graag een aantal leuke suggesties voor een klein cadeautje onder 5 euro. U vindt hier altijd een leuk kadootje met betekenis voor uw budget!.

Kleine kadootjes - kaars en zeep kadootjes

Kadootjes met zeep of een kaars kunnen ook kleine kadootjes met betekenis zijn. De zeepjes hebben zelf een leuke vorm en zitten in een leuk doosje met tekst. Ook kaarsen zijn te verwerken tot kadootjes met betekenis door de kaars te bedrukken met een mooie tekst. Deze vind je daarom natuurlijk ook in onze webshop eenbeetjegeluk.nl. Jouw webshop voor je kadootjes met betekenis.