Klantenservice

 

1 Vragen  

1.1 Waar kan ik terecht met vragen?

Indien u een vraag heeft, wat voor een vraag of klacht dan ook, laat ons dit dan weten via ons e-mailadres: [email protected] of via 06 - 104 921 26.

 

2 Retourneren  

2.1 Mijn aankoop is niet wat ik ervan verwachtte. Wat nu?

Een product besteld op eenbeetjegeluk.nl, netjes thuis bezorgd, maar bij nader inzien was het toch niet wat u ervan verwachtte? eenbeetjegeluk.nl hanteert een zichttermijn van 14 dagen.
 

Melden en retourneren

Indien het product niet is wat je ervan verwacht had, dan kan je dit binnen 14 dagen schriftelijk bij ons melden via e-mail. Na deze melding kan je het product retourneren indien het product conform de voorwaarden retour is ontvangen, zal eenbeetjegeluk.nl je direct het aankoopbedrag retourneren.

De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor rekening van de koper. Dat wil zeggen dat je hier zelf verantwoordelijk voor bent. 
 

Voorwaarden 14 dagen zichttermijn
  • Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
  • Tijdens deze termijn gaat u zorgvuldig om met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Uitgangspunt is dat u het artikel tot zover mag gebruiken en uitproberen zoals dat in een traditionele winkel ook toegestaan zou zijn. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

1