Over ons


Een beetje geluk is de webshop van Pauline Bok
www.eenbeetjegeluk.nl is de gelukkigste webwinkel van Nederland. Onze webwinkel is gevestigd op Meer en Duin 347 te Lisse. Het is hier mogelijik om de artikelen te bekijken en op te halen. Wij hebben de volgende openingstijden:

Woensdag 09.00 - 12.00

Donderdag 09.00 - 14.30

Vrijdag 09.00 - 14.30

Daarnaast zijn wij open op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 - 104 921 26. Via dit telefoonnummer kunt u ons ook bereiken op Whatsapp.

Voor verzending geldt: voor 15.00 uur besteld - dezelfde werkdag verzonden.

Onze showroom te Lisse
 
    


Het idee achter de webwinkel
Het idee voor deze webshop is ontstaan in een Japans winkeltje waar in een hoekje allerlei Japanse geluksartikelen werden verkocht. Van daaruit ben ik verder gaan zoeken naar de verschillende gelukssymbolen in de hele wereld. Natuurlijk was ik al bekend met Chinese gelukspoppetjes en boeddha's maar na een intensieve speurtocht over alle continenten van de wereld bleek dat vrijwel iedere cultuur, land of geloof wel iets heeft met geluk. Dit heeft geresulteerd in het geluksassortiment dat je nu kunt vinden op deze website. Naast de geluksartikelen zoals gelukspoppetjes, gelukszakjes, geluksflesjes en geluksstenen vind je ook andere artikelen die kunnen bijdragen aan je eigen ' beetje geluk' zoals dromenvangers, zorgenpoppetjes, mala's, rozenkransen, Chinese artikelen en veel meer.

Onze missie
In onze webshop bieden wij u, particulier en zakelijk, graag leuke kado's met betekenis voor leuke prijzen. Neemt u gerust een kijkje in de webshop of kom eens langs! 


 
Links op de foto Pauline Bok. Deze foto is gemaakt voor een publicatie in het blad Vriendin. Op de foto rechts staat mijn zus Annemarie van Kaam.
 
Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten of gelukssymbolen. Dan kun je altijd contact opnemen.

E-mail: info@eenbeetjegeluk.nl
Telefoon: 06 - 104 921 26
Bezoekadres: Meer en Duin 347 te Lisse