Over ons

Wat leuk dat je meer over eenbeetjegeluk.nl wilt weten!

eenbeetjegeluk.nl is inmiddels meer dan 15 jaar de gelukkigste webwinkel van Nederland (gestart in 2008). De webshop is eigendom van Pauline Bok. Ons magazijn kun je vinden op Meer en Duin 347, 2163 HE te Lisse. 

 

Het Idee Achter Onze Webwinkel - eenbeetjegeluk.nl

Het idee voor Een Beetje Geluk is ontstaan in een sfeervol Japans winkeltje, waar een hoekje vol lag met Japanse geluksartikelen. Deze magische ontmoeting inspireerde mij om verder te zoeken naar de diverse gelukssymbolen die over de hele wereld verspreid zijn. Terwijl we al bekend waren met Chinese gelukspoppetjes en boeddha's, werd onze nieuwsgierigheid geprikkeld om een diepgaande verkenningstocht te maken naar gelukstradities op alle continenten van de wereld. 

Deze inspirerende reis heeft geresulteerd in het uitgebreide geluksassortiment dat je nu kunt vinden op onze website. Onze webwinkel biedt niet alleen een prachtige verzameling geluksartikelen, zoals gelukspoppetjes, gelukszakjes, geluksflesjes en geluksstenen, maar ook een brede selectie van andere bijzondere producten die kunnen bijdragen aan jouw eigen 'beetje geluk'. Van betoverende dromenvangers en zorgenpoppetjes tot schitterende edelstenen, rozenkransen, Chinese artikelen, kleine en grote kaartjes, sleutelhangers en gelukssieraden - we zijn een ware schatkamer voor liefhebbers van unieke geluksproducten.

Of je nu op zoek bent naar een klein gebaar van waardering in de vorm van een bedankje, een sprankje positiviteit in de vorm van een gelukssieraad, of een betekenisvol cadeau om een speciaal moment te vieren, bij Een Beetje Geluk vind je precies wat je zoekt. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie straalt warmte en betekenis uit, waardoor elk product een hartverwarmend geschenk is om te geven en te ontvangen.

Centraal gelegen in de Bollenstreek te Lisse

En het beste van alles? Onze webshop is goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen in de omgeving. Of je nu in Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Bennebroek, Heemstede, Voorhout, Sassenheim, Haarlem, Abbenes of Warmond woont, wij nodigen je van harte uit om Een Beetje Geluk te ervaren. Ontdek de magie van geluk in een breed scala aan producten en voel de warmte van betekenisvolle geschenken die jouw leven en dat van anderen een beetje gelukkiger maken.

Volg ons op de Socials

Behalve deze webshop zijn we ook actief op Facebook, Instagram, Tiktok en Pinterest. Hier vind je ons laatste nieuws, nieuwe producten en leuke winacties!.

E-mail, telefoon, whatsapp

U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 - 104 921 26. Via dit telefoonnummer kunt u ons ook bereiken op Whatsapp.

  
    


Onze missie
In onze webshop bieden wij jou, particulier en zakelijk, graag leuke kado's met betekenis voor leuke prijzen. Neemt u gerust een kijkje in de webshop.


 
Links op de foto Pauline Bok. Deze foto is gemaakt voor een publicatie in het blad Vriendin. Op de foto rechts staat mijn zus Annemarie van Kaam.
 
Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten of gelukssymbolen. Dan kun je altijd contact opnemen.

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06 - 104 921 26
Adres: Meer en Duin 347, 2163 HE Lisse

Het is bij onze webshop mogelijk om uw bestelling af te halen. U kunt dan uw bestelling plaatsen en betalen in onze webshop en de bestelling tijdens de afhaaltijden ophalen. Let op! Het is alleen mogelijk om uw bestelling af te halen. Het is niet mogelijk om in ons magazijn te winkelen.