Nieuwe kaartjes met een klein kadootje op www.eenbeetjegeluk.nl

Verras iemand met een klein gelukje! Ben je op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen? Kijk dan eens naar onze nieuwe lijn kaartjes met een klein kadootje!

Verras iemand met een klein gelukje!.

 

Deze kaartjes zijn perfect voor elke gelegenheid. Of je nu iemand wilt feliciteren met een speciale gebeurtenis, beterschap wilt wensen of gewoon wilt laten weten dat je aan ze denkt, er is altijd een kaartje met een passend thema bij. Op ieder kaartje staat een leuke tekst. Op de achterzijde kun je zelf een tekst schrijven. Deze is namelijk blanco. 

 

De kaartjes:

  • Kaart: De kaartjes zijn gemaakt van hoogwaardig papier en hebben een vrolijke, eigentijdse uitstraling.
  • Kadootje: Bij elk thema hoort een klein kadootje dat perfect past bij de boodschap van de kaart. Zo zit er bij het thema "geluk" een klavertje vier sleutelhanger, bij "bedankt" een bloemetjesarmbandje en bij "ik denk aan je" een hartjes armbandje.
  • Envelopje: De kaartjes worden geleverd met een bijpassend envelopje, zodat je ze meteen kunt versturen of gemakkelijk kunt geven.
  • Leuk geprijsd: De kaartjes met een klein kadootje zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook nog eens heel voordelig. De prijzen variëren van € 2,95 tot € 4,95.

 

Bestel nu je kaartjes met een klein kadootje! 

Ga naar www.eenbeetjegeluk.nl en bekijk ons assortiment kaartjes met een klein kadootje. We hebben voor elke gelegenheid een passend kaartje!

 

Tip: Vergeet niet om een persoonlijke boodschap op de kaart te schrijven. Zo maak je je cadeau nog leuker en persoonlijker.