Top 5 kadootjes voor de dag van de vrijwilliger | eenbeetjegeluk.nl

De Dag van de Vrijwilliger is een speciale gelegenheid die jaarlijks plaatsvindt op 7 december. Het is een dag waarop we stilstaan bij het onschatbare werk van vrijwilligers. Een van de manieren om onze dankbaarheid te tonen aan vrijwilligers is door hen te verrassen met een leuk en betaalbaar gelukskadootje. Een gelukskadootje is een symbolisch gebaar dat hun inspanningen erkent en hen een moment van vreugde en waardering schenkt.

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van gemeenschappen over de hele wereld. Hun belangeloze inzet en toewijding zorgen voor positieve veranderingen en versterken de banden binnen de samenleving. Om deze inzet te vieren en onze waardering te tonen, is de Dag van de Vrijwilliger in het leven geroepen.

 

Op 7 december vieren we hun bijdragen en zetten we vrijwilligers in het zonnetje voor het geweldige werk dat ze doen. Een van de manieren om onze dankbaarheid te tonen aan vrijwilligers is door hen te verrassen met een beetje geluk. We geven je graag een aantal leuke suggesties om deze vrijwilligers te bedanken op een leuke én betaalbare manier waarmee je een glimlacht tovert op het gezicht van de vrijwilliger. In deze blog delen we onze top 5!

 

1. Verrassend: een bloem van zeep! 

Bloemen zijn altijd een leuke manier om iemand mee te bedanken. Helemaal is het bijzonder als deze bloem ook nog eens gemaakt is van zeep. In dit zakje zit een roos waarvan de blaadjes gemaakt zijn zeep. Je plukt één of meerdere blaadjes van de roos en lost deze op in water. Je zult merken dat de zeep dan oplost en je handen schoon zijn en heerlijk ruiken. De bloem geeft een heerlijke roosgeur af. Deze roos ontvang je in een leuk organza zakje en met een kaartje met de tekst bedankt. Op de achterkant kun je nog een persoonlijke boodschap vermelden want die is blanco. 

Dit leuke zakje kost € 0,99 en kun je zo uitdelen aan de vrijwiligers. 

 

2. Handig! : een doosje met een notitieblokje

In dit leuke kadodoosje zitten meerdere leuke kadootjes om de vrijwiliger te bedanken. Natuurlijk zit er in dit doosje een beetje geluk in de vorm van een leuk gelukspoppetje. Dit poppetje kun je altijd bij je dragen zodat je altijd geluk hebt. 

Daarnaast zit er in dit doosje een leuk notitieblokje met 50 bladzijden waarop een vrij williger nog tijden lang herinnerd wordt aan het leuke kadootje en handig al zijn boodschappen kwijt kan. Tot slot zit er ook een leuk kaartje bij waarop je nog een leuke boodschap kunt vermelden. Dit doosje kost 4,50.

 

3. Altijd een beetje geluk bij je!

Op dit kaartje zit een leuke pin van een klavertje vier. Dit leuke metalen pinnetje kun je bijvoorbeeld op je  tas doen of op je kleding. Zo heeft niet alleen de vrijwilliger een beetje geluk bij zich maar draagt ook het geluk uit aan de wereld om hem heen. 

Het metalen hangertje zit op een kaartje waar ook een klavertje vier op staat. Op de achterzijde kun je nog wat schrijven. Deze leuke pin kost € 2,75.

 

4. Zakje speciaal voor de vrijwilliger

We hebben speciaal voor de vrijwilliger een leuk zakje samen gesteld dat verschillende inhoud kan hebben. Zo hebben we dit zakje met een lief zeepje maar ook met een lekker chocolaatje in de vorm van een hartje of met een beetje geluk in de vorm van een groot gelukspoppetje

Dit zakje bestaat uit een organza zakje met een kaartje en een kadootje. Op het kaartje staat de tekst 'Vrijwilliger bedankt, je bent een topper'. Deze zakjes kosten van 75 cent tot aan € 1,50. 

 

5. Combineer de dag van de vrijwilliger met de feestdagen 

Vlak na de dag van de vrijwiliger zijn ook de feestdagen. Nu is het vaak zo dat er niet veel budget is om vrijwiligers uitvoerig te bedanken en wat is er dan handiger om een bedankje te combineren met de feestdagen. We hebben leuke kerst- en nieuwjaarskadootjes die je aan een vrijwiliger kunt geven. Bijvoorbeeld dit leuke kaartje met een kerstboompje of een bedeltje voor 2024. Hopelijk inspireert dit de vrijwilliger om zich ook in het komende jaar zich te blijven inzetten.

 

Voor alle kadootjes die vermeld worden in deze blog geldt dat deze snel leverbaar zijn. Wilt u uw bedankje afstemmen op uw organisatie of wilt zelf iets samen stellen? Neemt u dan contact op met de medewerkers van eenbeetjegeluk.nl via telefoon: 06 - 104 921 26 (ook whatsapp) of via email: [email protected] We helpen u graag aan een leuk én betaalbaar kadootje.