Leuke schoen kadootjes voor edelsteen liefhebbers

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Binnenkort staat de Sint weer op de stoep en is het ook weer tijd om de schoentjes te vullen met leuke schoenkadootjes. Speciaal voor edelsteen liefhebbers hebben we een aantal leuke betaalbare schoenkadootjes van mineralen en edelstenen op een rijtje gezet.

 

Oh kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vindt .... Wat geef je een edelsteen liefhebber in zijn schoentje. We doen je graag een aantal suggesties voor leuke schoenkadootjes voor deze (beginner) edelsteen liefhebber. 

 

1. Een edelsteen toren. Op de foto zie een kleine toren van Mexicaans Agaat. Maar een toren van een ander materiaal is natuurlijk ook een leuk kadootje. Door de vorm zal de energie van de edelsteen gericht je kamer in komen.

 

2. Ontdek de kleine wondere wereld in deze mini geodes. Dit zijn kleine holle ruimtes waarin van alles te ontdekken valt en ze glitteren je tegemoet. Ze zijn beschikbaar in 2 maten en kosten 2,95 of 3,95 afhankelijk van de maat. 

 

3. Kleine stukken ruwe edelsteen. Wat te denken van deze ruwe amethist met een mooi moedergesteente. Deze stenen bezitten nog alle ruwe energie en zijn interessant om te bestuderen. Deze stukjes zijn al vanaf 1,50 per stuk beschikbaar inclusief een uitleg van de betekenis.

 

4. In onze webshop hebben we verschillende leuke edelsteen bollen in allerlei maten en gesteentjes. Op de foto zie je een zogenaamde unicorn bol. Deze is gemaakt van 3 afzonderlijke edelstenen namelijk rozenkwarts, mosagaat en bloemagaat. Daarnaast hebben we (nog) mini malachiet bolletjes, amethist bolletjes en nog veel meer. Bij iedere bol (muv de mini bollen) zit bovendien een houder voor de bol. 

 

5. Een leuke trommelsteen met een uitleg. Je kunt een keuze maken uit verschillende trommelstenen. Iedere steen heeft een uitlegje en heeft een organza bewaarzakje. Ga je voor tijgeroog of toch rozenkwarts?

 

6. Edelstenen kun je gemakkelijk bijdragen als ze de vorm hebben van een armband. WIl je ronde kralen of juist de chips? Je vindt ze hier allemaal, bovendien betaalbaar en snel in huis. 

 

7. WIl je iemand liefde, vriendschap en geluk geven? Geef deze persoon dan zo'n lief rozenkwarts hartje. DIt mooie hartje in een doorzichtig roze kadozakje zal al zijn energie inzetten om jou geluk, vriendschap en liefde te geven. 

 

8. Mini body van edelsteen. Deze vrouwfiguren zijn erg populair omdat ze mooi zijn om naar tek kijken en daarnaast wordt het gemaakt van mooie edelstenen. Daarmee wordt het een bijzondere edelsteen in een bijzondere vorm. 

 

9. Tot slot nog een mooie Celestien bol. Deze openwerkte bol toont je net als de mini geode een bijzondere wereld die aan de binnenzijde zit. 

 

Edelstenen en mineralen zijn er in heel veel soorten en prijsklassen. In onze webshop vind je ruwe en trommelstenen vanaf 1,50 tot aan prachtige papegaaien van verschillende soorten edelsteen. Voor ieder budget is er zo wel een schoenkadootje te vinden voor een edelsteen liefhebber, of het nu een beginner is of iemand die al een uitgebreide collectie heeft.