Openingstijden

Openingstijden

Onze webwinkel is gevestigd aan Meer en Duin 305 te Lisse. Hier is ons magazijn gevestigd en hier vandaan worden de bestellingen verzonden. Het is mogelijk om uw bestellingen hier op te halen. Leest u daarvoor de informatie 'ophalen in Lisse'. 

Kijkt u altijd op onze website voor de actuele openingstijden. Komt u pas als u van ons een bevestiging hebt ontvangen dat uw bestelling klaar ligt om af te halen. 

U kunt onze webshop 24 uur per dag 7 dagen online in de week bezoeken. Wij versturen bestellingen van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 17 uur op werkdagen op telefoonnummer 06 - 104 921 26 (ook whatsapp). 

Om teleurstellingen te voorkomen: wij zijn geen winkel. Alle producten zijn opgeslagen in stellingen. Het is dus niet mogelijk om te 'shoppen'. Voor online bestellingen en om uw bestelling af te halen zijn wij u vanzelfsprekend graag van dienst. 

 

Ophalen in Lisse

U kunt uw bestelling ophalen in ons magazijn in Lisse. U kunt eerst uw bestelling online in onze webwinkel plaatsen en betalen. In uw bestelling kunt in het opmerkingenveld aangeven wanneer u uw bestelling wilt ophalen. Dit kan van maandag tot vrijdag van 9 - 17 uur. Daarna ontvangt u van ons een mail als uw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. 

Als u niet hebt aangegeven wanneer u uw bestelling komt ophalen dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 104 921 26 (ook whatsapp).

Onze webwinkel is gemakkelijk te bereiken vanuit Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, de hele Bollenstreek, Bennebroek, Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer.