Openingstijden

Bij eenbeetjegeluk.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om een glimlach te toveren op het gezicht van dierbaren en jezelf. Daarom hebben we een prachtige webshop gecreëerd vol met kleine kadootjes, bedankjes, edelstenen, kaarten en cadeauverpakkingen om jouw speciale momenten nog specialer te maken.

Onze webshop, gevestigd in Lisse, is een ware schatkamer van unieke geluksartikelen die zijn ontworpen om liefde en vreugde te verspreiden. Of je nu op zoek bent naar een betekenisvolle edelsteen om jezelf te verwennen, een prachtige kaart om iemand te feliciteren of een bedankje om je waardering te tonen, we hebben voor elk moment en elke emotie iets passends.

 

Magazijn

Ons magazijn is gevestigd op het volgende adres:

Meer en Duin 347

2163 HE Lisse

Nederland

 

Openingstijden webwinkel

U kunt onze webshop 24 uur per dag 7 dagen online in de week bezoeken. Wij versturen bestellingen van maandag tot en met vrijdag. 

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 17 uur van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 06 - 104 921 26 (ook whatsapp).

 

Afhalen van uw bestelling mogelijk

U kunt uw bestelling ophalen in ons magazijn in Lisse. U kunt eerst uw bestelling online in onze webwinkel plaatsen en betalen. In uw bestelling kunt in het opmerkingenveld aangeven wanneer u uw bestelling wilt ophalen. Dit kan van maandag tot vrijdag van 9 - 17 uur. Daarna ontvangt u van ons een mail als uw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. 

Als u niet hebt aangegeven wanneer u uw bestelling komt ophalen dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 104 921 26 (ook whatsapp).

 

Opening van onze showroom

1 keer per maand op zaterdag is onze showroom geopend. U kunt dan een kijkje nemen in onze edelstenen showroom. Ook onze edelstenen showroom is gevestigd in Lisse. Ook geven wij hier soms workshops. Houd onze socials in de gaten voor updates over openingen van onze showroom. 

 

Bereikbaarheid

Onze webshop is gemakkelijk te bereiken vanuit diverse plaatsen in de Bollenstreek, waaronder Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Bennebroek, Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer.

Of je nu op zoek bent naar een klein gelukskadootje voor jezelf of een bijzonder geschenk voor een speciaal persoon, bij Een Beetje Geluk vind je altijd iets passends. Onze handgemaakte producten stralen warmte en betekenis uit, waardoor ze perfect zijn voor het verspreiden van liefde en vreugde.

Dus, als je in de Bollenstreek, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Bennebroek, Heemstede, Haarlem of de Haarlemmermeer woont, nodigen we je uit om Een Beetje Geluk te ervaren. Ontdek onze prachtige selectie en laat je betoveren door onze geluksartikelen.