Openingstijden

Openingstijden

Onze webwinkel is gevestigd aan Meer en Duin 347 te Lisse. Hier is ons magazijn gevestigd en hier vandaan worden de bestellingen verzonden. Ook is het mogelijk om uw bestelling hier op te halen. Op de volgende tijdstippen zijn wij in ieder geval aanwezig: 

Maandag       09.00 - 12.00 uur

Dinsdag         09.00 - 15.00 uur

Woensdag      09.00 - 15.00 uur

Donderdag     09.00 - 12.00 uur

Vrijdag           09.00 - 12.00 uur

Wij adviseren u onze facebook pagina en deze website in de gaten te houden voor eventuele afwijkingen van deze tijden. Ook kunt u ons altijd even een whatsapp sturen of bellen op 06 - 104 921 26 om te vernemen of we aanwezig zijn. 

In ons magazijn is het op dit moment NIET mogelijk om te pinnen. Wij adviseren u of de bestelling vooraf via de website te doen of contant ter plaatse te betalen.

Om teleurstellingen te voorkomen: u kunt in onze showroom alle artikelen bekijken en we zullen u graag adviseren voor een leuk geschenk. Wij zijn echter niet ingericht als een 'echte' winkel. Veel artikelen zijn opgeslagen in magazijnstellingen. Het is echter geen probleem om deze er voor u uit te halen. 

 

Routebeschrijving
Komende vanaf de N208 (weg tussen Hillegom en Lisse) gaat op u op de rotonde bij Hotel Restaurant de Nachtegaal richting industrieterrein Meer en Duin. U rijdt door tot aan de Action en gaat rechtsaf voor de Action langs. Vervolgens rijdt u rechtdoor en gaat de laatste straat linksaf. Halverwege vindt u www.eenbeetjegeluk.nl aan de rechterkant. U kunt ook de borden van onze buren 'Doggies' volgen.