De top 5 Valentijn brievenbus kadootjes - waarmee verras jij jouw Valentijn?

Op 14 februari vieren we Valentijn. Een dag waarop je jouw Valentijn kunt verwennen maar deze dag kun je ook gebruiken om te laten weten dat iemand veel voor je betekent. Dit kun je met een leuk klein kadootje wat je zelf geeft of anoniem door de brievenbus. We helpen je graag met onze top 5 Valentijn kadootjes.

 

Onze top 5 Valentijnkadootjes:

 

1. Brievenbuskadootje Liefde

In dit doosje vindt jouw Valentijn een aantal leuke liefdeskadootjes. Allereerst een heerlijk doosje wierook in het thema Liefde.

Daarnaast kan hij/zij altijd aan je denken als hij een boek leest met deze leuke boekenlegger met een lief hartje. Daarnaast kan je lieve boodschapjes schrijven op dit leuke notitieblokje. 

Tot slot zitten er  in het doosje een aantal lekkere hartjes chocolaatjes en een kaartje met de tekst 'ik geef je liefde' waarop je een leuke boodschap kunt schrijven voor jouw Valentijn. 

 

 

2. Je bent Goud Waard 

Of het nu aan je Valentijn is of aan iemand anders die je bijzonder vindt. Deze boodschap is altijd leuk om te ontvangen. Je ontvangt een mooi organza zakje met daarin een heerlijk chocolaatje in een goude hartvormpje. Op het kaartje kun je zelf nog een mooie boodschap schrijven.

 

 

3. Hart sleutelhanger

Deze sleutelhanger is favoriet bij veel van onze klanten. Het is een mooi hart gemaakt met mooie bloemen. In een mooi zakje kun je jouw Valentijn hier vast mee verrassen en raakt de sleutel tot jouw hart niet meer kwijt.

 

 

4. Liefde met korting 

In onze sale vind je ook allerlei leuke artikelen om je Valentijn mee te verrassen. Zoals zilveren hangertjes, een mooie rozenkwarts steen, de steen van de liefde, en leuke armbandjes. Zo kun je je Valentijn verrassen voor een leuke prijs. Neem snel een kijkje in de sale. Zo kost deze hanger nu ipv € 9,95 slechts € 7,50. Deze hanger is 925 echt zilver. 

 

 

5. Lief kaartje: anoniem of niet?

Dé manier om je Valentijn te verrassen is natuurlijk met een anoniem kaartje. Durf jij het aan om je bekend te maken aan je geliefde?

 

 

.