Toon je mantelzorger waardering met een leuk én betaalbaar kadootje

De dag van de Mantelzorg is een speciale dag die jaarlijks wordt gevierd om waardering te tonen voor de inzet van mantelzorgers. Dit jaar is dat op 10 november. Op deze dag wordt extra aandacht besteed aan de belangrijke rol die mantelzorgers spelen in onze samenleving en worden zij in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld met een leuk klein kadootje.

Het is van essentieel belang om waardering te tonen aan mantelzorgers, omdat zij een onschatbare  bijdrage leveren aan het welzijn van hun naasten en de samenleving als geheel. Mantelzorgers bieden onvoorwaardelijke steun, liefde en zorg aan hun dierbaren, vaak op persoonlijke en emotioneel veeleisende wijze. Het tonen van waardering erkent niet alleen hun inzet, maar moedigt hen ook aan om door te gaan, ondanks de uitdagingen die mantelzorg met zich meebrengt. Door onze waardering uit te spreken en kleine gebaren van dankbaarheid te tonen, geven we mantelzorgers de erkenning en motivatie die ze verdienen.

 

We doen je graag een aantal suggesties voor leuke betaalbare kadootjes voor jouw mantelzorger(s). Immers waardering hoeft niet in grote dure cadeaus te zitten. Ook een leuk kadootje met betekenis kan voor een mantelzorger al veel betekenen. 

 

Je wilt laten weten dat jouw mantelzorger goud waard is. Dat kun je doen met dit lieve kaartje. We hebben dit kaartje in verschillende varianten. Zo kun je deze vinden zoals getoond op de foto met een leuk hangertje. We hebben het ook met een lekker chocolaatje of met een leuk armbandje.

 

In onze webshop vind je daarnaast een ruime keuze met bedankjes met een chocolaatje. Bijvoorbeeld dit  lekkere chocolaatje met de leuke tekst ' alsjeblieft een dankjewel'. Op de achterzijde kun je zelf nog een kleine boodschap plaasten om je waardering nog extra te laten blijken. 

 

Behalve kleine kadootjes die je kunt uitdelen is het ook handig om een kadootje te hebben dat je kunt opsturen. Dat kun je doen met dit lieve doosje met een aantal leuke kadootjes erin. Op de kaart kun je een leuke boodschap zetten. Je kunt naar keuze dit kadootje eerst naar jezelf sturen of direct naar de mantelzorger. Wat zal dat een verrassing zijn als dit op de mat valt!

 

Op een speciale pagina vind je deze en alle andere leuk en lieve kadootjes die je kunt geven aan je  mantelzorger. Stuk voor stuk kadootjes waarmee je je waardering kunt laten blijken en waarvan zeker is dat je mantelzorger dit zeer zal waarderen. Je kunt zoals gewend er op rekenen dat je bij ons de kadootjes snel in huis hebt.