kadootjes

Nieuwe bedankjes bij eenbeetjegeluk.nl

In een wereld vol hectiek en constante veranderingen, zijn het vaak de kleine gebaren die een diepe impact kunnen hebben op onze gemoedstoestand en ons welzijn. Eén van die gebaren is het uiten van dankbaarheid door middel van bedankjes. Het eenvoudige woord "dank je" kan meer betekenen dan we ons realiseren, zowel voor de ontvanger als voor onszelf. Of het nu gaat om een vriendelijke daad, een helpende hand, of gewoon het feit dat iemand er voor ons is, het tonen van waardering door middel van een bedankje creëert een positieve en verbonden sfeer. In onze webshop vind je daarom een keur aan leuke bedankjes om deze positieve sfeer te creëeren.

De betekenis van de levensboom of tree of life

Dit universele symbool wordt gebruikt in ontzettend veel spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. In verschillende culturen is het bekend als de Kosmische Boom, the World Tree, de Heilige Boom en de Tree of Life. Vanwege de mooie betekenis zijn er ook veel mooie items te krijgen zodat je dit kunt zelf in je huis kunt zetten of aan iemand kado kunt doen.

Chinees nieuwjaar2015

Amsterdam – 21 februari 2015 Op een regenachtige zaterdagochtend gaan we naar Amsterdam om het Chinees Nieuwjaar te vieren. Voor de Boeddhistische tempel F.G. Hse Hua Tempel op de Zeedijk heeft zich een klein menigte verzameld van Chinezen en China liefhebbers. Allen komen zij om de jaarlijkse leeuwendans mee te maken.