Nog 100 dagen tot kerst - eerste producten online

Het duurt vandaag nog precies 100 dagen tot kerst. Reden genoeg om de eerste kerst- en nieuwjaarsproducten in de webshop te plaatsen.

100 dagen lijkt nog ver weg maar zijn voorbij voordat we het weten ;-) Het is dan 1e kerstdag en een mooie periode waarin we elkaar alle goeds en geluk toe wensen. 

Om een wens extra kracht bij te zetten kunt u dit ook door een klein kadootje te geven. Een kleine reminder voor het hele nieuwe jaar dat iemand aan hem/ haar denkt en hoopt op een voorspoedig 2022. Natuurlijk kunt u hiervoor uitstekend terecht bij de gelukkigste webshop van Nederland: eenbeetjegeluk.nl

Het afgelopen jaar was het lichtpuntje een groot succes. Reden genoeg om ook een versie voor het  nieuwe jaar te maken. Dit jaar met een mooi maansymbool. In het mooie cadeau organza zakje vindt u een kaartje met de tekst 'ik geef je een lichtpuntje voor 2022' en een mooi 'echt' lichtpuntje namelijk een waxinelampje. Op de achterkant van het kaartje kunt u desgewenst nog een eigen tekst kwijt. 

De komende tijd zullen we nog een aantal nieuwe producten met het jaar 2022 in de webshop plaatsen. Deze en alle andere kerst- en nieuwjaarsproducten vindt u in de speciale rubriek hiervoor.

In deze rubriek vindt u ook leuke nieuwe kadokaartjes met o.a een sneeuwmannetje en een rendiertje. Dit zijn kleine witte kaartjes van 5 x 5 cm met een leuke afbeelding. Naar keuze kunt u aan dit kaartje een leuk gelukspoppetje hangen of het kaartje aan een kadootje bevestigen. 

De komende tijd zullen wij u via onze website, via Facebook en Instagram op de hoogte houden van leuke nieuwe ideeen voor kerst- en oudejaarskadootjes.