rozenkwarts

Top 5 edelstenen die geluk brengen |eenbeetjegeluk.nl

Er zijn veel stenen die worden geassocieerd met geluk en positieve energie, maar het is belangrijk op te merken dat de kracht van een steen om geluk te brengen subjectief en persoonlijk is. Wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Hier zijn vijf stenen die vaak worden geassocieerd met geluk:

Top 10 beginner edelstenen


Als je betoverd raakt door edelstenen omdat je er 1 cadeau krijgt of omdat je er zelf 1 koopt in een winkel krijg je misschien daarna de vraag welke edelstenen je nog meer zou kunnen aanschaffen. Je kunt beginnen met een verzameling of enkele mooie exemplaren in je huis plaatsen. Maar welke dan precies?

In deze blog geven we je een overzicht van 10 zeer geliefde edelstenen. Dit zijn stenen waarmee je een edelsteen verzameling zou kunnen beginnen.

Nieuwe edelsteen kadootjes

In onze webshop vindt u weer een aantal mooie nieuwe producten waaronder verschillende armbanden met granaat, een zeer heelzame edelsteen, en sleutelhangers met verschillende soorten edelsteen. Veel van deze producten verkopen we inclusief kadoverpakking zoals mooie organza zakjes en kadodoosjes. Neem snel eens een kijkje!.