Betaalmethoden


Betalen van een bestelling kan op de volgende manieren:

1. Overboeking per bank/giro
Je betaalt vooruit door het bedrag over te boeken op bankrekeningnummer NL 58 INGB 000 473 75 23 t.n.v. P. Bok Handelsonderneming te Hillegom. Gegevens voor betalingen vanuit het buitenland:
 
IBAN: NL58 INGB 0004737523
BIC: INGBNL2A

Vermeld alstublieft het bestelnummer dat je op je e-mailbevestiging vindt. Er worden geen betalingskosten in rekening gebracht voor deze betaalmethode.

2. iDEAL via Mollie / Lightspeed Payments
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Er worden geen betalingskosten in rekening gebracht. www.eenbeetjegeluk.nl maakt gebruik van de Idealdiensten van Mollie.
 
3. Paypal
Via onze partner PayPal kunt u veilig betalen met creditcard. U kunt gebruikmaken van VISA en Mastercard. Het is niet nodig dat u zich aanmeld bij PayPal als u dat niet wilt. Wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook nog dezelfde werkdag versturen en indien u voor 17:00 uur heeft besteld. De kosten voor betalen via creditcard bedragen 3,4% van het aankoopbedrag + 0,35 cent.
 
4. MisterCash
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met MIsterCash wenst te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht 
voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u utoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook nog dezelfde dag versturen indien het product voorradig is en indien u voor 17:00 uur heeft besteld. De kosten voor betalen zijn 2% + 0,25 cent.

5. Maestro, Visa en Mastercard.
Via onze betaalpartner Multisafepay is het mogelijk om te betalen met creditcard. De mogelijkheden zijn Visa, Maestro en Mastercard. De kosten voor Visa en Mastercard zijn €  0,15 en 3,2% en voor Maestro 0,15 en 2,9% 

6. Sofort Banking
Belgische klanten kunnen gebruik maken van de betaalmethode van Sofort Banking. De kosten hiervoor bedragen 0,15 + 1%,
 
7. Betalen op rekening voor consumenten in Nederland
Via Billink kunt u een bestelling doen op rekening. U doet uw bestelling bij eenbeetjegeluk.nl en gaat voor de betaling een overeenkomst aan met billink. U ontvangt van Billink een acceptgiro via email. Let daarom goed op dat uw email correct is. U dient de factuur bij Billink binnen 14 dagen te voldoen anders zullen extra kosten in rekening worden gebracht. 
 
Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra
kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Billink.
Door verder te gaan, accepteer je de Algemene Voorwaarden en bevestig je dat je de
Privacyverklaring en Cookieverklaring hebt gelezen.

8. Op rekening bestellen voor bedrijven
Het is voor bedrijven en organisaties mogelijk om op rekening te bestellen. Neemt u hiervoor contact met ons op via e-mail of telefonisch op 06 - 104 921 26 (ook whatsapp).