Blog

Nieuwe bedankjes bij eenbeetjegeluk.nl

In een wereld vol hectiek en constante veranderingen, zijn het vaak de kleine gebaren die een diepe impact kunnen hebben op onze gemoedstoestand en ons welzijn. Eén van die gebaren is het uiten van dankbaarheid door middel van bedankjes. Het eenvoudige woord "dank je" kan meer betekenen dan we ons realiseren, zowel voor de ontvanger als voor onszelf. Of het nu gaat om een vriendelijke daad, een helpende hand, of gewoon het feit dat iemand er voor ons is, het tonen van waardering door middel van een bedankje creëert een positieve en verbonden sfeer. In onze webshop vind je daarom een keur aan leuke bedankjes om deze positieve sfeer te creëeren.

Wat is de top 5 betaalbare bedankjes in 2023

Eenbeetjegeluk.nl is een bedrijf dat gelooft dat kleine gebaren een groot verschil kunnen maken. Bovendien vinden wij dat dit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Daarom bieden we u betaalbare bedankjes aan die onder andere een geluksthema hebben . Wie wil er nu geen beetje extra geluk in zijn leven? Of je nu op zoek bent naar een attentie voor een vriend, collega of gewoon voor jezelf, bij eenbeetjegeluk.nl vind je zeker iets wat bij je past. Om je te helpen geven we je onze Top 5 van betaalbare bedankjes.

Top 5 edelstenen die geluk brengen |eenbeetjegeluk.nl

Er zijn veel stenen die worden geassocieerd met geluk en positieve energie, maar het is belangrijk op te merken dat de kracht van een steen om geluk te brengen subjectief en persoonlijk is. Wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Hier zijn vijf stenen die vaak worden geassocieerd met geluk:

Welke edelstenen horen bij welk chakra punt?

Chakra's en edelstenen zijn al eeuwenlang met elkaar verbonden. De oude Indiase geneeskunde van Ayurveda beschrijft zeven belangrijke energiecentra in het lichaam die verantwoordelijk zijn voor ons welzijn. Elk van deze chakra's correspondeert met specifieke organen en emotionele toestanden. Edelstenen worden gebruikt om de chakra's te helpen balanceren en blokkades op te heffen. In deze blog gaan we in op welke edelstenen passen bij welke chakra punten.