Blog

Hoe vind ik een budget vriendelijk klein kadootje?

Een kadootje geven is een geweldige manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft. Maar wat als je budget beperkt is? Geen nood! Er zijn tal van leuke en betekenisvolle kadootjes te vinden voor elk budget. In deze blogpost geven we je tips voor het kiezen van het perfecte kadootje, zelfs als je een paar euro te besteden hebt.

Toi Toi Toi kadootjes voor iedere gelegenheid

Toi toi toi" is een uitdrukking die gebruikt wordt om iemand succes te wensen. Bij veel gelegenheden is het mogelijk om dit te doen. In deze blog gaan we in op het gebruik van toi toi toi en hoe je dit kunt wensen.

De top 5 Valentijn brievenbus kadootjes - waarmee verras jij jouw Valentijn?

Op 14 februari vieren we Valentijn. Een dag waarop je jouw Valentijn kunt verwennen maar deze dag kun je ook gebruiken om te laten weten dat iemand veel voor je betekent. Dit kun je met een leuk klein kadootje wat je zelf geeft of anoniem door de brievenbus. We helpen je graag met onze top 5 Valentijn kadootjes.

Leuke schoen kadootjes voor edelsteen liefhebbers

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Binnenkort staat de Sint weer op de stoep en is het ook weer tijd om de schoentjes te vullen met leuke schoenkadootjes. Speciaal voor edelsteen liefhebbers hebben we een aantal leuke betaalbare schoenkadootjes van mineralen en edelstenen op een rijtje gezet.