Blog

Top 10 cadeautjes tot 5 euro

Top 10 cadeautjes tot 5 euro

Bent u op zoek naar een kadootje en heeft u een budget voor een cadeau tot 5 euro? Wij doen u dan graag een aantal leuke suggesties voor een klein cadeautje onder 5 euro. U vindt hier altijd een leuk kadootje met betekenis voor uw budget!.

Smiley - herkomst van dit vrolijke symbool

Smiley - herkomst van dit vrolijke symbool

Een smiley is een eenvoudig tekeningetje van een lachend gezichtje, vandaar de naam (smile is Engels voor glimlachen). Het begrip smiley wordt ook uitgebreider gebruikt voor gelijkaardige gezichtjes die andere gemoedstoestanden uitbeelden. Een smiley in ASCII-tekens is een emoticon. Het woord 'smiley' wordt ook wel (foutief) gebruikt voor emoticons in het algemeen. Het woord is in het Nederlands taalgebruik ingeburgerd sinds de opkomst van het internet vanaf halverwege de jaren 90 en wist zich te wortelen in de jongerencultuur.

Vriendschaps cadeautjes

Wil je een vriend of vriendin laten zien hoeveel hij / zij voor jou betekent? Dan kun je dit eens laten zien door een vriendschapskadootje. We vertellen je graag meer over verschillende mogelijkheden en de betekenis ervan. Welk kado geef je jouw (beste) vriend?