Blog

Top 10 beginner edelstenen


Als je betoverd raakt door edelstenen omdat je er 1 cadeau krijgt of omdat je er zelf 1 koopt in een winkel krijg je misschien daarna de vraag welke edelstenen je nog meer zou kunnen aanschaffen. Je kunt beginnen met een verzameling of enkele mooie exemplaren in je huis plaatsen. Maar welke dan precies?

In deze blog geven we je een overzicht van 10 zeer geliefde edelstenen. Dit zijn stenen waarmee je een edelsteen verzameling zou kunnen beginnen.

Mooie quotes bij het geluksklavertje vier

Het klavertje vier is misschien wel het bekendste gelukssymbool. Het is daarom ook mooi om een geluksklavertje aan iemand kado te geven. Je kunt dit ook doen door op een kaartje een mooie spreuk of quote te schrijven. Om je te helpen doen we je graag een aantal suggesties die je kunt gebruiken bij je kadootje.

Top 5 kadootjes onder 1 euro of nog minder als bedankje of afscheidskadootje

De prijzen in de supermarkten en voor benzine lopen snel op maar niet bij eenbeetjegeluk.nl In onze webshop kun je voor minder dan 1 euro, voor 50 cent of zelfs voor 25 cent iets vinden voor een klein bedankje of een klein kadootje. Daarom een top 5 van 1 euro naar een kadootje van 250 cent.