Blog

Mooie quotes bij het geluksklavertje vier

Het klavertje vier is misschien wel het bekendste gelukssymbool. Het is daarom ook mooi om een geluksklavertje aan iemand kado te geven. Je kunt dit ook doen door op een kaartje een mooie spreuk of quote te schrijven. Om je te helpen doen we je graag een aantal suggesties die je kunt gebruiken bij je kadootje.

Top 5 kadootjes onder 1 euro of nog minder als bedankje of afscheidskadootje

De prijzen in de supermarkten en voor benzine lopen snel op maar niet bij eenbeetjegeluk.nl In onze webshop kun je voor minder dan 1 euro, voor 50 cent of zelfs voor 25 cent iets vinden voor een klein bedankje of een klein kadootje. Daarom een top 5 van 1 euro naar een kadootje van 250 cent.

Sleutelhangers met een beetje extra koop je bij eenbeetjegeluk.nl

Iedereen heeft wel een sleutelbos; een sleutel om het huis binnen te komen, de sleutel van je fiets. Maar hoe onderscheid je ze en hoe weet je gemakkelijk welke sleutel van wat is. Daar is de sleutelhanger een uitgelezen oplossing voor. Ook kunnen sleutelhangers nog eens heel leuk zijn en gemakkelijk om je spullen terug te vinden. Bij eenbeetjegeluk.nl vind je bovendien sleutelhangers met een beetje extra geluk.

Welk cadeau past door de brievenbus?

Wil je iemand verrassen met een leuk kadootje, een hart onder de riem steken of zomaar iets en dit per post versturen? Dan is het wel fijn als dit door de brievenbus past zodat je geen pakketzegel hoeft te betalen. In in dit artikel informeren we je over de maten waaraan het kadootje moet voldoen en vind je de leukste suggesties!