Blog

Toon je mantelzorger waardering met een leuk én betaalbaar kadootje

De dag van de Mantelzorg is een speciale dag die jaarlijks wordt gevierd om waardering te tonen voor de inzet van mantelzorgers. Dit jaar is dat op 10 november. Op deze dag wordt extra aandacht besteed aan de belangrijke rol die mantelzorgers spelen in onze samenleving en worden zij in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld met een leuk klein kadootje.

Leuke Sleutelhangers - Het Perfecte Cadeau voor Geluk en Stijl

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Sleutelhangers zijn meer dan alleen praktische accessoires; ze zijn betekenisvolle en leuke cadeaus. eenbeetjegeluk.nl biedt diverse sleutelhangers, zoals het klavertje vier voor geluk, de levensboom voor groei, de witte Boeddha voor rust en de engel voor bescherming en liefde. Deze symbolische geschenken voegen een speciale touch toe aan het dagelijks leven. Met een breed assortiment aan leuke sleutelhangers vind je bij eenbeetjegeluk.nl altijd een passende keuze. In deze tekst informeren we je graag verder over dit leuke kado.

De Betoverende Betekenis van de Libelle: Transformeer je Leven !

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok
  • Geplaatst in gelukskaartje

De libelle, een gracieuze en delicate insect, heeft door de eeuwen heen een symbolische betekenis gekregen die resonantie vindt bij mensen over de hele wereld. In deze blog gaan we dieper in op de betekenis van de libelle en hoe onze libelle-geïnspireerde producten, zoals het kaartje met het libelle hangertje en de libelle-sleutelhanger, je kunnen helpen om persoonlijke transformatie te omarmen en je aanpassingsvermogen en flexibiliteit te versterken.

Nieuwe bedankjes bij eenbeetjegeluk.nl

In een wereld vol hectiek en constante veranderingen, zijn het vaak de kleine gebaren die een diepe impact kunnen hebben op onze gemoedstoestand en ons welzijn. Eén van die gebaren is het uiten van dankbaarheid door middel van bedankjes. Het eenvoudige woord "dank je" kan meer betekenen dan we ons realiseren, zowel voor de ontvanger als voor onszelf. Of het nu gaat om een vriendelijke daad, een helpende hand, of gewoon het feit dat iemand er voor ons is, het tonen van waardering door middel van een bedankje creëert een positieve en verbonden sfeer. In onze webshop vind je daarom een keur aan leuke bedankjes om deze positieve sfeer te creëeren.