Nieuwe edelsteen kadootjes

In onze webshop vindt u weer een aantal mooie nieuwe producten waaronder verschillende armbanden met granaat, een zeer heelzame edelsteen, en sleutelhangers met verschillende soorten edelsteen. Veel van deze producten verkopen we inclusief kadoverpakking zoals mooie organza zakjes en kadodoosjes. Neem snel eens een kijkje!.

In onze webshop vindt u weer een aantal mooie nieuwe producten. Allereerst armbandjes gemaakt met granaat steen, een glanzende bruine steen. Granaat is de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Dit komt onder andere door de bijzondere werking. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd.

 

Deze mooie steen vindt u in onze shop met een zilverkleurig boeddhahoofdje en met een mooi kadodoosje. Ook verkrijgbaar als powerbead armband mooi ingepakt in een organza kadozakje. Een mooi kado, bijvoorbeeld voor Sinterklaas, om te krijgen of te geven. 

 

Ook nieuw zijn de edelsteen armbanden met 'dikke' kralen. Normaal zijn de edelsteen armband kralen 6 of 8 mm groot. De kralen aan deze elastische armbanden zijn maar liefst 12 mm groot. Daardoor hebben ze niet alleen een helende werking maar ook een robuust uiterlijk. We hebben deze armband in de steensoorten tijgeroog, turkoois, bergkristal, amethyst en rozenkwarts. Alle armbanden met grote edelsteen kralen ontvangt u in een zwart kadodoosje en een uitleg van de betekenis. 

 

Behalve armbanden die in het geheel gemaakt zijn van edelsteen hebben we ook touwarmbandjes met een edelsteen element. Tijdens onze inkoopreis hebben we bijvoorbeeld armbandjes ingekocht met een jade donut. Ook kunt u binnenkort armbandjes met een witte jade boeddha vinden. Deze armbandjes doe je gemakkelijk om je pols door de koordjes aan te trekken.

 

Tot slot zijn ook de sleutelhangers met een edelsteen hanger aangevuld. Behalve aventurijn, bergkristal en rozenkwarts hebben we deze sleutelhangers ook met lapis lazuli. Lapis Lazuli is een blauw (aangekleurde) edelsteen. Lapis lazuli is een spirituele steen. Het stimuleert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Daarom behalve vanwege de kleur een erg gewilde steen. De sleutelhangers van edelsteen vindt u hier