Top 5 edelstenen die geluk brengen |eenbeetjegeluk.nl

Er zijn veel stenen die worden geassocieerd met geluk en positieve energie, maar het is belangrijk op te merken dat de kracht van een steen om geluk te brengen subjectief en persoonlijk is. Wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Hier zijn vijf stenen die vaak worden geassocieerd met geluk:

Hier zijn vijf stenen die vaak worden geassocieerd met geluk:

  1. Aventurijn: Aventurijn is een groene steen die wordt geassocieerd met voorspoed, succes en  welvaart. Het wordt vaak gebruikt om financiële groei en kansen aan te trekken. Wie wil dit nou niet? 

  2. Citrien: Citrien is een gele of oranje steen die bekend staat om zijn vermogen om positieve energie aan te trekken en te versterken. Het wordt vaak geassocieerd met succes, voorspoed en geluk.

  3. Rozenkwarts: Rozenkwarts is een roze steen die wordt geassocieerd met liefde, vriendschap en harmonie. Het wordt vaak gebruikt om positieve energie aan te trekken en te bevorderen. 

  4. Pyriet: Pyriet, ook wel bekend als "fool's gold", wordt vaak geassocieerd met financiële welvaart en succes. Het wordt vaak gebruikt om financiële groei en kansen aan te trekken.

  5. Turkoois: Turkoois is een blauwgroene steen die wordt geassocieerd met bescherming, genezing en geluk. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energie af te weren en positieve energie aan te trekken.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat de kracht van stenen om geluk te brengen niet wetenschappelijk is bewezen en dat het altijd belangrijk is om je eigen intuïtie te volgen bij het kiezen van stenen die je persoonlijk aanspreken. Je vindt deze en andere geluksstenen in onze webshop