gelukssymbool

Klavertje vier

Klavertje vier In Nederland is waarschijnlijk het klavertje vier wel het bekendste gelukssymbool. Een klavertje vier is een mutant van de witte klaver die uit vier deelblaadjes bestaan.

Vreemd gelukssymbool in een doosje

Op vakantie vind je de leukste souvenirs en hier zitten ook vaak dingen tussen die een gelukssymbool zijn. Meestal geen probleem maar soms vindt de douane een gelukssymbool wat niet zo voor de hand ligt en ook niet toegestaan is.

Gouden tempel in Kyoto

In augustus 2014 brachten we tijdens een inkoopreis naar Japan ook een bezoek aan de prachtige gouden tempel in Kyoto, Kinkakuji. De 1e 2 etages van dit gouden paviljoen van deze Zen-tempel zijn volledig belegd met bladgoud.

Gelukssymbolen

Gelukssymbolen Op deze pagina vindt u een uitleg van een groot aantal gelukssymbolen en we voegen er steeds nieuwe bij. Kijk bij het symbool van uw keuze en bepaal welke het beste is voor geluk in zaken, financieel geluk en algemeen geluk, bescherming en voor nieuwe uitdagingen. Ook als u afscheid van iemand moet nemen, bijvoorbeeld van een collega, kan een gelukssymbool een mooie geste bij het afscheid zijn.