Top 10 kleine schoen kadootjes

De Sint is bijna weer in het land en mogen alle kleine (en grote) kindjes weer hun schoentje zetten. We geven je graag een aantal tips voor leuke kleine betaalbare kadootjes voor in de schoen.

Op zoek naar leuke kleine betaalbare schoen cadeautjes? We geven je graag een aantal tips in deze TOP 10 (in willekeurige volgorde). 

1. Notitieboekje Katten notitieblokje

In een notitieboekje kun je je mooiste tekeningen, gedachten en teksten kwijt. Ook kan een notitieboekje handig zijn om de dingen die je die dag moet doen te noteren. Ook hebben we mooie notitieboekjes met een bijzonder motief aan de binnenzijde zoals Chinese tekeningen of een regenboog achtergrond.

2. Dromenvanger

Sinterklaas is altijd een spannende tijd voor (kleine) kindjes. Het is mogelijk dat ze daardoor minder goed slapen dan normaal. Je kunt dan een dromenvanger boven je bed hangen. Volgens de legende van de Indianen blijven de slechte dromen in de dromenvanger hangen en glijden alleen de mooie dromen langs de veren naar beneden je hoofd in. Ook tip 3 helpt je om beter te slapen ....


Worry doll gezin3. Zorgenpoppetje

Ook het zorgenpoppetje zal er voor zorgen dat je beter slaapt. Vertel voor dat je gaat slapen je zorgen aan het poppetje en leg het onder je kussen. Als je in de ochtend wakker wordt zijn je zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon. We hebben keuze uit verschillende soorten worry dolls uit Guatemala.

4. Doe het zelf armbandje

Creatief bezig zijn is iets wat veel mensen leuk vinden. In ons assortiment vind je o.a. leuek armbandjes die je zelf kunt maken. In het pakketje zit alles wat je nodig hebt (excl. gereedschap).

5. Gelukssteen

Van oudsher worden eigenschappen toegeschreven aan verschillende soorten edelstenen. Zo is rozekwarts de steen van liefde en amethist die van vrede. Welke gelukssteen past bij jou? 

6. Sleutelhanger Sleutelhanger beschermengeltje

Een praktisch kadootje; de sleutelhanger. In onze webshop vind je een keur aan sleutelhangers dus er zit altijd wel wat voor je tussen. Zo is de sleutelhanger die ook een muntje voor je winkelkarretje bevat erg populair. 

7. Zilveren hanger

Verschillende gelukssymbolen zijn ook gevat in een mooie zilveren hanger. Zo hebben we voor reizigers een Christoffel, voor studenten een leuk uiltje en natuurlijk ook het bekendste gelukssymbool het klavertje vier is in zilver verkrijgbaar. Je kunt veel van deze hangers compleet maken met een paar bijpassende oorbelletjes.

8. Stempel

Nog iets om lekker creatief mee aan de slag te gaan zijn onze houten stempels van mangohout. Je kunt er zelf bijvoorbeeld je eigen kerstkaarten mee maken en in de zomer een mooie bodypaint mee maken.

Boekenlegger 'Freedom is a state of mind'9.  Boekenlegger

Houd je van lezen? Dan weet je hoe handig het is om een boekenlegger te hebben. Zo weet je tenminste waar je gebleven bent in je (favoriete) boek. Onze boekenleggers zijn voorzien van een mooie spreuk, in de vorm van een gelukssymbool of met mooie kralen.

10. Sint en Piet gelukspoppetjes

 
Je kadootjes maak je natuurlijk af met zo'n leuk gelukspoppetje in de vorm van een Sint of een Pietje.