Top 5 sleutelhangers voor aan je autosleutel

Sleutelhangers zijn heel handig. Ze zorgen ervoor dat je je sleutel makkelijker kunt vinden en dat je sleutel herkenbaar is als jouw sleutel of van welk slot deze sleutel precies is. Dan is het ook leuk als deze sleutelhanger er leuk uit zit. Daarom een top 5 met de leukste sleutelhangers.

In deze Top 5 de leukste sleutelhangers voor bijvoorbeeld je auto sleutelhanger of aan je fietssleutel. Behalve het leuke uiterlijk hebben deze sleutelhangers, zoals u van eenbeetjegeluk.nl bekend bent, ook nog een betekenis.

1. De sleutelhanger met klaver vier

Het klavertje vier is misschien wel het bekendste gelukssymbool. Het is daarom niet vreemd dat deze ook te vinden is aan een sleutelhanger. We hebben deze in verschillende uitvoeringen zoals deze groene klaver vier. Daarnaast is deze sleutelhanger ook verkrijgbaar met een kadozakje en een kadokaartje met de tekst 'veel geluk'.

 

2. De sleutelhanger levensboom

Deze sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. We hebben deze sleutelhanger in een zakje met een kaartje beschikbaar. Daarnaast kunt u deze sleutelhanger ook krijgen met een ansichtkaart met dit mooie symbool. De levensboom staat symbool voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast staat deze voor familie. De sleutelhanger inclusief een kadozakje en een uitlegkaartje kost € 2,95 (okt. 2022).

 

 

3. De sleutelhanger met de kleine boeddha

Dit is een sleutelhanger met een kleine boeddha afbeelding. Boeddha is een belangrijke heilige uit Azië. Deze is in veel verschillende vormen bekend. De boeddha die op deze bedel is afgebeeld is een Thaise boeddha. Op het kaartje is een kleine monnik afgebeeld die ook in Aziatische landen veel te vinden is. Iedere jongen is een (klein) deel van zijn jeugd een monnik in een boeddhistische tempel.

 

4. Sleutelhanger Christoffel

Christoffel is de beschermheilige van de reiziger en autorijder. Om die reden hebben veel mensen een sleutelhanger van Christoffel aan hun sleutelhanger hangen. Dit is een bedel met een mooie afbeelding van deze Christoffel. 

Gaat deze Cristoffel ook jou beschermen tijdens je reizen?

 

5. Sleutelhanger mediterende boeddha 

In deze top 5 nog een sleutelhanger met een boeddhabedel. Deze bedel is gemaakt van stevig kunststof zodat deze al jouw reizen gemakkelijk kan doorstaan. Net als veel van onze andere hangers is deze sleutelhanger ook geschikt om kado te geven. De sleutelhanger zit in een mooi organza kadozakje en erbij zit een kaartje met de tekst 'Veel geluk'.