Zes lieve kleine Valentijn kadootjes voor jouw geliefde(n)

Ben je op zoek naar een kadootje met betekenis voor jouw Valentijn of een andere geliefde? Dan doen we je graag 6 leuke suggesties voor bekende en minder bekende kadootjes met symbolische betekenis. Lees snel verder!

6 leuke kleine kadootjes voor jouw Valentijn en andere geliefde(n)

 

14 februari is de dag die in het teken staat van de liefde. Op deze dag kun je je Valentijn verrassen of een geliefde laten weten dat je heel veel van hem of haar houdt.

Behalve het hartje zijn er nog andere symbolen waarmee je je liefde kunt laten zien. In deze blog laten we je deze zien.

 

1. De gelukspoppetjes hartje.

Het hart is hét symbool van liefde. Het leuke van dit gelukspoppetje is dat je het overal aan kunt hangen of vastmaken. Je kunt er zelfs het hele huis mee versieren. 1 hartje gelukspoppetje kost 30 cent en als je er 100 koopt betaal je slechts 25 cent per stuk. Zo kun je wel heel veel liefde weg geven!.

 

 

2. Boekenlegger hartje.

Behalve fysieke hartjes hebben we ze ook afgedrukt op een boekenlegger. Iedere keer als jouw Valentijn een boek leest dan kan hij / zij weer denken aan jouw leuke kadootje.  Het is niet alleen erg leuk maar dus ook erg handig. Op zowel de voor- als achterzijde zijn deze leuke gekleurde hartjes afgedrukt. De prijs van deze boekenlegger is 60 cent per stuk. De boekenlegger is gemaakt van dik papier en is dus erg stevig. 

 

 

3. Armbandje met een magnetisch hartje in 2 delen 

Nog een favoriet van velen is dit leuke setje van 2 armbandjes. Aan de armbandjes zit elk de helft van een hartje. Omdat de helftjes magnetisch zijn vormen ze samen een hart. Dit armbandje is leuk voor Valentijn maar bijvoorbeeld ook voor een best friend. Behalve deze armbandjes vind je nog voldoende andere geluks- en vriendschapsarmbandjes

 

 

4. Love you to the moon and back met sleutelhanger raket.

 

Is jouw liefde oneindig? Dan ga je vast naar de maan en weer terug voor die  persoon. Dat kun je laten zien met deze leuke sleutelhanger met kaartje. Deze raket zit aan een stevige sleutelring dus is perfect voor al jouw sleutels. Bijvoorbeeld van jouw liefdesnestje? Deze sleutelhanger zit in een doorzichtig zakje en kost € 2,50 per stuk. 

 

 

5. De daruma van de liefde. 

De daruma is een bekend gelukssymbool uit Japan. Je kunt met deze pop een wens doen door eerst het ene oog zwart in te kleuren en dan je wens te doen. De roze kleur is speciaal voor alle wensen op liefdesgebied. Zet deze daruma vervolgens op een plek waar je hem goed kunt zien. Hij zal je helpen om je liefdeswensen uit te laten komen. Als dat zo is dan kleur je het andere oog zwart. Dit is het teken dat je wens is uitgekomen. 

Deze daruma kost € 8,95.

 

6. Brievenbuscadeautje met een kaart en 2 rozenkwarts kadootjes.

Een leuk doosje met 2 lieve kadootjes erin. We kunnen dit doosje ook rechtstreeks opsturen aan jouw Valentijn. Dit doosje kost 12,50.

Als je dit doosje met een leuke boodschap wilt versturen dan kun je dit vermelden in de opmerkingen in het bestelformulier.