Top 5 Goedkope bedankjes tot 1 euro (zelfs al vanaf 15 cent!)

U kunt onze artikelen van de webshop ook afhalen in onze showroom te Lisse. Wij spreken regelmatig klanten die graag een leuk klein bedankje of afscheidskadootje willen geven maar hier niet honderden euro's aan kwijt willen zijn. Daarom onze Top 5 goedkope bedankjes om er voor te zorgen dat u wél een leuk bedankje heeft maar niét de hoofdprijs hoeft te betalen. We hebben zelfs een tip waar u rijker van wordt!

In ons assortiment vindt u een keur aan kleine geluks kadootjes waarmee u iemand op een leuke betaalbare manier kunt bedanken. Uit dit assortiment hebben we voor u de TOP 5 goedkope bedankjes samengesteld. De prijs voor ieder bedankje bedraagt maximaal 1 euro. 

1. Gelukspoppetje met een kadolabel

U kunt een keuze maken uit onze gelukspoppetjes vanaf 10 cent per stuk. Bijvoorbeeld het Chinese gelukspoppetje van 10 cent. Omdat aan dit gelukspoppetje al een koordje zit kunt u dit gemakkelijk bevestigen aan een blanco kado label. Deze zijn er al vanaf 5 cent. Op dit label kunt u zelf een leuke kleine boodschaps schrijven zoals 'bedankt' of 'toi toi toi' We hebben ook iets grotere labels van 10 cent waarop u een iets grotere tekst kwijt kunt.  Zo heeft u voor 15 of 20 cent een leuk mini cadeautje dat mensen zullen waarderen.

 

2. Organza zakje met een mini boeddha

We maken voor u kant en klaar een organza zakje met daarin een kleine geluksboeddha en een kaartje met de uitleg van de betekenis hiervan. Op het kaartje staat: 'Deze Chinese of happy boeddha staat voor geluk, blijheid, succes, welvaart en voorspoed'. De organza zakjes zijn in vrolijke kleuren (naar keuze). Deze boeddha kunt u in allerlei situaties geven. Bijvoorbeeld als afscheidskadootje of als klein kadootje voor een verjaardag. Dit organza zakje kost €0,99 cent per stuk. 

 

3. Kaartje bedankt met een gelukspoppetje

U kunt in ons assortiment zowel het losse kaartje voor 30 cent kopen of met een gelukspoppetje er aan vast. Dan kost dit kaartje 50 cent. Het is ook nog mogelijk om er een organza zakje bij te kopen. De prijs bedraagt dan € 75 cent. 

Behalve het blanco kaartje hebben we ook nog een kaartje met een hartjesboom. Dit kunt u ook in veel situaties gebruiken maar bijvoorbeeld ook als vriendschap bedankje. 

 

4. Uw portemonnee raakt nooit meer leeg! 

Doe dit geluksmuntje in uw portemonnee en deze zal nooit meer leeg raken. Dat is de betekenis van dit kaartje met het geluksmuntje. Als u iemand wat financieel geluk gunt dan is dit het perfecte kado. 

 

5. Gelukskoekje

Een gelukskoekje is niet alleen leuk om uit te delen maar levert ook de nodige gespreksstof op. Als u dit bijvoorbeeld uitdeelt aan uw collega's als afscheidskadootje dan kunt u de spreuken aan elkaar voorlezen. Sommige zijn grappig, de andere serieus maar altijd geeft het een leuke hint voor de toekomst. Het is weer eens anders dan een gebakje!

Een gelukskoekje heeft u al voor 50 cent en een luxere versie met een kadokaartje en in een organza zakje vindt u voor 95 cent