Top 5 kadootjes onder 1 euro of nog minder als bedankje of afscheidskadootje

De prijzen in de supermarkten en voor benzine lopen snel op maar niet bij eenbeetjegeluk.nl In onze webshop kun je voor minder dan 1 euro, voor 50 cent of zelfs voor 25 cent iets vinden voor een klein bedankje of een klein kadootje. Daarom een top 5 van 1 euro naar een kadootje van 250 cent.

1.

Afscheidskadootje voor het werk 'Time for change' met een kaartje en een leuk kikkerbedeltje voor 99 cent. Niet zo lang geleden hebben we dit kaartje toegevoegd aan ons assortiment en het is meteen een hit.

Erg geschikt als je bijvoorbeeld afscheid neemt van je werk maar ook als je naar een andere school of klas gaat is dit een leuk kaartje. Het zit in een doorzichtig zakje maar je kunt het ook bestellen met een organza zakje voor een nog feestelijker effect. 

 

2.

Zakje bedankt met een Tony Chocolony, ook met een kaartje voor collega, bedankt voor de fijne tijd of het is geen doei of dag. 

In een organza zakje doen we een kaartje naar keuze op de website en een chocolaatje van Tony Chocolony. Dit zijn chocolaatjes in verschillende smaken maar wel altijd lekker! Dit lekkere zakje kost 75 cent. 

 

3.

Gelukssteentje in een zakje. In een leuk organza zakje vind je een leuk gelukssteentje. Het soort steentje kan variëren. 

Het is altijd weer een verrassing wat voor steentje het is. Dit zakje kost € 0,65.

 

4. 

Voor de liefhebbers van lezen is een boekenlegger erg handig. Het is een kadootje dat de ontvanger nog lang zal bewaren en gebruiken. Zeker als je het als bedankje of als afscheidskadootje gebruikt is het een item waardoor iemand nog lang aan de gever zal denken. Voor 60 cent kunt u kiezen uit verschillende boekenleggers met leuke afbeeldingen. Voor ieder wat wils. 

 

5.

Kadootje of bedankje voor 25 cent:een gelukspoppetje in een Chinees gelukszakje. Het Chinese gelukspoppetje is sinds jaar en dag een geliefd kadootje om te geven en te krijgen. De betekenis van het poppetje is over het algemeen wel bekend. Draag het bij je en je hebt altijd geluk.

Dit leuke kleine poppetje kun je prima kado geven in een Chinees gelukszakje. Deze rode papieren zakjes worden bij het Chinees nieuwjaar en bij bruiloften gebruikt om geld kado in te geven. Ze zijn door de vrolijke afbeeldingen ook uitstekend geschikt als kadoverpakking. Je kunt er zelf bijvoorbeeld nog een snoepje bij stoppen of een briefje met een persoonlijke boodschap. 

 

In onze reviews kunt u nalezen dat onze klanten maar ook de ontvangers van de kadootjes deze erg leuk vinden. Bovendien doen we ons best om het snel bij u in huis te krijgen.