Nog meer kleine kadootjes onder 1 euro

Een update van het artikel over kleine kadootjes onder 1 euro. U vindt er ruim voldoende in ons assortiment!

Op 9 februari schreven we al een blog over kleine kadootjes die 1 euro of minder kosten.  U vindt dit artikeln hier.

Wij willen u verder inspireren met een aantal leuke kadootjes die minder dan 1 euro kosten.

 
1. Ik geef je .....
Kaartje 'ik geef je geluk'Geruime tijd al in ons assortiment: de gelukskaartjes ik geef je... Op de foto is het meest populaire kaartje 'ik geef je geluk' afgebeeld. We hebben dit kaartje o.a. met een klavertje vier beschikbaar maar ook met bedeltjes of in een gelukszakje.

Prijzen variëren van 50 tot 99 cent.

2. Gelukskoekje

Het gebruik van gelukskoekjes is komen overwaaien uit Amerika. Je kunt ze uitdelen als traktatie maar meest worden ze uitgegeven aan het einde van een diner. Zo'n gelukskoekje bevat een leuke boodschap die je op zijn minst een glimlach bezorgen. Voor het einde van 2016 hebben we ze ook nog met een leuk kaartje erbij. Per stuk 50 cent.

3.  Rozenkransje 99 cent.

Rozenkransjes hebben we ook al voor minder dan 1 euro. U kunt ze krijgen in zwart of wit. Bij iedere rozenkrans wordt een gratis kadozakje geleverd.

4. Geluksarmbandjes uit Thailand

Thais geluksarmbandje mix kleurDe armbandjes uit Thailand zijn zogenaamde Sai Sin  armbandjes. Deze hebben we in drie verschillende kleurstellingen (op 22/10/2015. Deze armbandjes kosten slechts 60 cent per stuk. 

5. Onze laatste tip: Nieuw in ons assortiment. Nag Champa wierook. De bekendste wierook in de hele wereld met een heerlijke sandalwood geur. Het doosje met 10 gram van deze wierook kost ook slechts 99 cent. 

Voor alle kleine kadootjes geldt ook dat voor 15 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden.