10 kleine kadootjes onder 1 euro

Bent u op zoek naar een leuk klein kadootje voor een leuke prijs. Dan doen wij u graag een aantal suggesties voor kleine kadootjes onder 1 euro.

10 kleine kadootjes onder 1 euro


HEM wierook1. Een doosje wierookis altijd een fijn kadootje. U heeft er lang plezier van en het ruikt heerlijk. Wij verkopen naast gelukswierook nog meer dan 50 andere soor
Klavertje vier boekenlegger goudkleurigten. 1 doosje kost vanaf € 0,75. U heeft keuze uit HEM wierook uit India en verschillende Nag Champa soorten. U kunt in onze webshop ook de wierook combineren met een 
wierookbrander. Ook deze zijn er al vanaf 1 euro.

2. Handig én leuk! De boekenlegger. Als u regelmatig een boek leest weet u hoe onhandig het is als u niet meer weet waar u gebleven bent. U kunt natuurlijk gewoon een blaadje omvouwen of een blaadje op de plaats waar u stopt. U kunt echter ook een mooie boekenlegger kiezen met een mooie afbeelding of inspirerende tekst. Van uitgeverij Zintenz hebben wij een ruime selectie maar ook hebben we verschillende metalen boekenleggers, bijvoorbeeld in de vorm van een klavertje vier.
Klein boeddhabeeldje

3. Leuk als toi toi toi of huwelijksbedankje deze kleine
boeddhabeeldjes. We hebben  ze in rood, goud, zwart en jadekleur. Verkrijgbaar vanaf 55 cent per stuk.

Kaart ' Every journey'4. Een lief berichtje of een hart onder de riem steken kan uitstekend met een leuke kaart. In onze webshop vindt u een uitgebreide reeks postkaarten met mooie teksten. Ieder voor slechts 1 euro. Leuk om te versturen of om op te hangen om u zelf te inspireren. Sleutelhanger

5. Al lang de favoriet van veel van onze klanten als uitdeelkadootje of afscheidskadootje: de sleutelhanger gelukspoppetje. Deze sleutelhanger kost  € 0,99 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De poppetjes zijn gemaakt van bamboe. Bamboe is volgens de Chinezen gelukshout. 
 
Gelukszakje met mini boeddha6. Kleine boeddhabeeldjes zijn niet alleen leuk om los te geven maar verkopen wij ook als gelukszakje. U ontvangt dan een rood of zwart boeddhabeeldje in een leuk gekleurd organza zakje en een uitlegje op een kaartje. Ook deze kost € 0,99.

Grote worry doll 5 cm7. Als u niet goed kunt slapen dan kan een worrydoll of zorgenpoppetje uitkomst bieden. Deze poppetjes zijn afkomstig uit Guatemala. Volgens de legende kun je s'avonds voor het slapen gaan je zorgen aan het zorgenpoppetje vertellen. Vervolgens leg je het poppetje onder je kussen. De volgende ochtend zal het zorgenpoppetje je zorgen hebben weg genomen. We hebben een zorgenpoppetje voor 99 cent. Deze is 5 cm groot. De kleine worry dolls zijn slechts 15 cent.   
Gelukszakje
8. Maar liefst drie gelukssymbolen in dit leuke gelukszakje: een gelukspoppetje, een geluksmuntje en een gelukssteentje. U kunt zelf de kleur organza kiezen. 1 zakje kost € 0,99. In het zakje zit een uitlegje van de inhoud van het zakje. 

Gelukszakje met een klavertje vier9. Het gelukszakje is ook verkrijgbaar met waarschijnlijk het meest bekende gelukssymbool. Dit zakje kost 60 cent. 

10. Tot slot een leuk geluksarmbandje uit Peru. Dit vrolijke geblokte geluksarmbandje in verschillende kleuren is verkrijgbaar voor 99 cent.
Dit armbandje kun je gemakkelijk om je pols knopen.Geblokt vriendschapsarmbandje