Word gelukkig met het element vuur

Feng Shui is een bekende Oosterse levenswijze. Feng Shui heeft tot doel harmonie te creëren en zo de kwaliteit van leven te bevorderen. In 5 blogs laten we zien hoe de Feng Shui elementen, water, vuur, aarde, hout en metaal je kunnen helpen met het aantrekken van geluk. In deze 2e blog het element vuur.

Feng Shui is een bekende Oosterse levenswijze. Feng Shui heeft tot doel  harmonie te creëren en zo de kwaliteit van leven te bevorderen. In 5 blogs laten we zien hoe de Feng Shui elementen, water, vuur, aarde, hout en metaal je kunnen helpen met het aantrekken van geluk. In deze 2e blog het element vuur.

Vuur element – in het zuiden van je huis – zorgt voor bekendheid en erkenning.

Afbeeldingsresultaat voor vuurHet element vuur in het zuiden zorgt voor bekendheid. Het zorgt ervoor dat je familie een goede naam zal hebben en dat je bekend wordt met goede dingen en niet met slechte zaken. Vuur wordt o.a. voorgesteld door helder licht, de kleur rood en het cijfer 9

Het element vuur wordt vernietigd door water, verzwakt door het element aarde en versterkt door hout.

In de praktijk: als je een toilet in het zuiden van je huis hebt dan vloeit zo al het geluk van erkenning, respect en erkenning weg. Je moet deze slechte vuur energie controleren. Dat hoeft niet perse met water maar kan ook met het element aarde.

Stop daarom een paar keitjes of kristallen in een schaal met water om ervoor te zorgen dat dit geluk niet wegvloeit. Keukens hebben van zichzelf al vuur energie en in het zuiden is deze energie dubbel zo sterk. Deze zal afgezwakt moeten worden met het element water. Dit kun je doen door een kan met water neer te zetten.