Word gelukkig met het element hout

Hout – zorgt voor rijkdom in het zuidoosten en voor geluk in familie en gezondheid in het oosten.

Hout geluk

Feng Shui is een bekende Oosterse levenswijze. Feng Shui heeft tot doel  harmonie te creëren en zo de kwaliteit van leven te bevorderen. In 5 blogs laten we zien hoe de Feng Shui elementen, water, vuur, aarde, hout en metaal je kunnen helpen met het aantrekken van geluk. In deze 3e blog het element hout.

Hout – zorgt voor rijkdom in het zuidoosten en voor geluk in familie en gezondheid in het oosten. Dit element wordt voorgesteld door groene planten, de kleur groen en het nummer 3 in het zuidoosten en 4 in het oosten. Het element hout staat voor groei. In het Zuidoosten verbetert het je welvaart. Het zorgt er ook voor dat je niet armer wordt gedurende de tij. In het oosten verbetert hout je gezondheid en levensduur.  Het zorgt ervoro dat je vol levenslust zit en dat je gezond bent van lichaam en geest. Het Feng Shui element hout wordt vernietigd door metaal, verzwakt door vuur en verbeterd door water.

Keukens en toiletten in het zuidoosten en het oosten verstoren je gezondheid en je welvaart. Als je dat Afbeeldingsresultaat voor houtwilt voorkomen dan heb je een zeer helder licht nodig. De vuurkracht van het felle licht of een rood licht zogt ervoor dat de slechte houtkracht wordt afgezwakt. Vervolgens kun je goede houtenergie toevoegen in je huis buiten het toilet of de keuken in het zuidoosten of oosten. Hiervoor heb je in ieder geval water nodig want dit voedt de hout energie. Dit kan bijvoorbeeld door een vijver of een acquarium of een afbeelding van een waterval. Ook iets met een blauwe kleur zorgt voor verbetering. Maar onthoudt dat water in je slaapkamer nooit een goed idee is!