Top 5 Uitdeelcadeautjes onder 50 ct

Op zoek naar leuke kleine cadeautjes voor een kleine prijs? Kijk dan eens in onze TOP 5 kleine uitdeelcadeautjes onder 50 ct. U vindt hier zeker een leuk gelukskadootje.

Regelmatig spreken wij klanten die op zoek zijn naar een leuk klein uitdeelkadootje voor een klein prijsje. Het is leuk om iemand te verrassen met een klein kadootje maar als dit gaat om grote(re) groepen dan kan dit al snel oplopen tot een behoorlijk bedrag. Bjvoorbeeld een toi toi toi voor een voorstelling van een dansschool, een afscheidscadeautje voor uw collega's of een traktatie voor de klas.

Toch wilt u wel een leuk kadootje geven; iets met een betekenis is dan een kadootje dat kan rekenen op een hoge waardering. We geven u daarom graag de TOP 10 uitdeelkadootjes van 50 cent en minder.

1. Gelukszakje met een gelukspoppetje of geluksmuntje € 0,50

Gelukszakje met gelukspoppetjeEen organza zakje in een kleur naar keuze met een uitlegje en een klein gelukspoppetje of een geluksmuntje.

2. Chinees gelukspoppetjes voor € 0,10Gelukspoppetjes 

Gelukspoppetjes zijn leuk om zo uit te delen of door
er zelf een klein kaartje aan te doen.

De goedkoopste gelukspoppetjes kosten in onze
webwinkel 10 cent per stuk. Ze zijn gemaakt in China en beschilderd met de hand.


3. Geschenkkaartje 'Veel geluk' € 0,50

Geschenkkaartje klavertje vier Een mooie persoonlijke boodschap kun je schrijven op dit kleine kadokaartje met een afbeelding van een geluks klavertje vier.

Je kunt voor wat inspiratie ook eens kijken in onze blog over geluksspreuken.

Gelukskoekje of Fortune Cookie


4. Gelukskoekje € 0,50

Nog zo'n leuk kadootje om uit te delen; het gelukskoekje. Een klein koekje met daarin een geluksspreuk in 4 verschillende talen. 

5. Kaartje met een klavertje vier

Kaartje 'ik geef je geluk'Voor verschillende doeleinden hebben we een kaartje met een klein gelukshangertje eraan. Bijvoorbeeld om iemand toi toi toi te wensen bij een vorostelling, om een beetje geluk te geven of een beetje liefde. In de rubriek gelukskaartjes vindt u een compleet overzicht.