Top 5 moederdag kadootjes

Op 8 mei is het Moederdag. Je kunt je moeder verrassen met een zelf gemaakt kadootje en bijvoorbeeld een klein geluk kadootje. We doen je graag een paar suggesties.

Top 5 Moederdagkadootjes

1. GeluksmuntGeluksmunt lieve mama Lieve mama
Magneet 'If mama ain't happy'Een leuke geluksmunt met een doorsnede van 3.5 cm met een de tekst 'Lieve mama'. Op de andere zijde staat 'jij  bent de liefste moeder van de hele wereld. Ik hou van jou. Je verdient alle geluk van de wereld'. Deze munt kost € 2,95

2. Magneet 'If Mama ain't happy, nobody is happy'. 

Een koelkastmagneet met een leuke tekst die betekent 'als mama niet blij is, is niemand blij'


3. Geluksarmbandjes

We bieden je een ruime keuze in armbandjes en andere sieraden. Een armbandje is altijd een leuk kadootje. Ze zijn er al vanaf 75 cent. Meld in het opmerkingenveld dat het voor Moederdag is en we zullen het in een leuk kadozakje verpakken. 

4. Gelukskaartje met een gelukshangertje mama

Kaartje MamaEen compleet kadootje bestaande uit een kadozakje, een kaartje waar je je naam op kunt schrijven en een hangertje met een gelukspoppetje waar de tekst 'mama staat'

5. Notitieboekje

Mama's hebben het druk. Om alles goed te kunnen plannen is het handig als ze dit kunnen opschrijven. Dan is het handig als ze al hun to do's en andere dingen op kunnen schrijven in een leuk notitieboekje.


Bonus: Een tekst voor iedere mama .....

Kaart 'Jouw energie geeft licht'