Succes met je cito, toets of examen

De komende tijd staat voor veel kids in het teken van een toets, cito of examen. Een spannende tijd waarin kennis en ervaring getoetst zal worden. Twijfel of je het wel goed genoeg kunt en kent…. Dan is het fijn als je een kleine geluksbrenger bij je hebt die je het vertrouwen en succes kan geven dat je nodig hebt.

De komende tijd staat voor veel kids in het teken van een toets, cito of examen. Een spannende tijd waarin kennis en ervaring getoetst zal worden. Twijfel of je het wel goed genoeg kunt en kent….  Dan is het fijn als je een kleine geluksbrenger bij je hebt die je het vertrouwen en succes kan geven dat je nodig hebt.

succes met je examenWe doen je graag een aantal suggesties:

In de film “Mees Kees” moet de klas de CITO-toets afleggen. Ook voor hen is dat behoorlijk spannend en vele van de leerlingen van Mees Kees hebben daarom een gelukspoppetje bij zich. Tobias heeft dit leuke muisje bij zich.

De uil is het symbool van wijsheid. Om die reden geven we iemand die succes met studie of examen nodig heeft een uiltje kado. Ook kun je iemand ‘een beetje wijsheid’ geven met dit leuke gelukskaartje of een beetje geluk met een zakje geluk.

In onze website vind je deze en nog meer suggesties bij ‘geluk bij studie en examen’.