Nu ook bij eenbeetjegeluk.nl: geluksklavertjes

In ons assortiment proberen we leuke kadootjes aan te bieden die ook betaalbaar zijn. De nieuwste aanvulling zijn de zakjes met een echt klavertje vier in verschillende thema's.

Wilt u iemand bedanken op een leuke manier? Dan kunt u dit ook doen met een echt klavertje vier. U kunt een keuze maken uit vijf thema's waaronder bedankt, succes, en bedankt dat je me hebt helpen groeien.

 

Het klavertje vier 

Het  bolletje klavertje vier heet officieel Oxalis deppei Iron Cross. Dit fraaie plantje groeit uit een kleine bol. Al snel heeft u mooie klavertjesvier bladeren staan. Na enige tijd bloeien de Oxalis Iron Cross met prachtige zachtroze bloemen. Je kunt het klavertje vier in de buitenlucht laten groeien in de lente en zomer. Het kan het hele jaar door binnen in een potje. De exacte plantinstructies vind je op de ach

terzijde van het kaartje dat bij het bolletje zit.

 

Gelukszakje met klavertje vier

Het bolletje klavertje vier kunt u in onze webshop vinden in 5 thema's. Om iemand te bedanken, om  iemand veel geluk te wensen of iemand succes te wensen. Daarnaast kunt u het klavertje ook gebruiken om iemand te bedanken om je te helpen groeien. Tot slot is het klavertje vier ook een leuk kadootje om iemand een geweldig 2023 mee te wensen. Ieder bolletje klavertje vier met een kaartje zitten in een mooi organza zakje.

U vindt alle zakjes met een klavertje hier.