Nieuwjaarswensen voor 2020

Nieuwjaarswensen voor 2020

In ons assortiment vindt u leuke manieren om iemand een gelukkig nieuw jaar te wensen. Altijd met een kadootje zodat de ontvanger het hele jaar aan uw mooie wensen kan denken.

Kaartje Fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar

Leuke kleine kaartjes met een gelukspoppetje, kerstboom of sneeuwvlok. Het gelukspoppetje is een Chinees gelukspoppetje waarmee iemand het hele jaar nog een beetje geluk heeft.

Deze kaartjes zijn al beschikbaar vanaf 30 cent inclusief hangertje. Ook is het mogelijk om er een organza zakje bij te bestellen. 

 

Doosje 2020

Alles wat je nodig hebt voor een fantastisch 2020. Een gelukspoppetje waarmee je het hele jaar geluk bij je hebt, een zorgenpoppetje die je zorgen wegneemt en houdt! Voor je portemonnee een geluksmuntje zodat deze nooit meer leeg raakt. Tot slot een steentje voor een KEI-goed jaar.

Dit doosje vind je alleen bij eenbeetjegeluk.nl!

 

 

Iemand om je te beschermen

Deze beschermengel zal je het hele jaar beschermen. Hij komt in een organza zakje zodat je hem altijd bij je kunt bewaren.

Het engeltje is gemaakt van kralen en heeft metalen vleugeltjes. Het engeltje hangt aan een telefoonkoordje. Zo kun je het engeltje overal aan hangen en is hij altijd bij je. 

 

Een beetje meer geluk

Vind je in onze gelukszakjes. Boeddha, muntjes, steentjes, of een zakje met je eigen samenstelling. Laat het ons weten! Alles om je een mooi 2020 te bezorgen. Behalve de Chinese gelukspoppetjes hebben we ook rendier poppetjes, kerstmannetjes, sneeuwmannetjes en veel meer. Neem snel een kijkje!