Nieuwe trend in dromenvangers

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Dromenvangers zijn sinds tijden zeer populair op slaapkamers. Volgens de legende helpt een dromenvanger je beter te slapen door de slechte dromen te vangen in het web. De dromenvanger is echter ook steeds vaker een echte blikvanger boven het bed. Nieuw zijn hangers waaraan een aantal dromenvangers worden gecombineerd.

Volgens de legende van de Indianen uit Amerika helpt een dromenvanger je om beter te slapen. De dromen komen langs de dromenvanger naar beneden. De slechte dromen raken verstrikt in het web van de spin en alleen de mooie dromen glijden langs de veren naar beneden je hoofd in.

De dromenvanger is ook steeds vaker een sieraad voor je (slaap-) kamer. Daarin zien we bovendien een nieuwe trend, namelijk het combineren van verschillende dromenvangers aan bijvoorbeeld een houten stok. Ook het combineren met andere decoratie zoals bijvoorbeeld een zonnehanger of houten letters is helemaal hip. Een paar voorbeelden ter inspiratie:

   

  

In onze webwinkel hebben wij verschillende mooie dromenvangers die uitstekend met elkaar te combineren zijn in bijvoorbeeld regenboogthema, wit of roze maar ook voor een kant en klare stok met 3 of 5 dromenvangers kun je bij ons terecht (zolang de voorraad strekt).