Nieuwe brievenbuscadeautjes met een beetje geluk

Nieuwe brievenbuscadeautjes met een beetje geluk

Regelmatig krijgen we de vraag of we direct een kadootje aan iemand kunnen toesturen. Onze producten lenen zich hier bij uitstek voor. We willen het echter nog makkelijker maken met kant-en-klare brievenbuscadeautjes. U vindt ze in onze nieuwe rubriek.

Wilt u iemand een leuk kadootje toesturen, een bedankje toesturen of gewoon laten weten dat u aan hem of haar denkt. Dan kunt u een keuze maken uit één van onze nieuwe brievenbuscadeautjes. Dit zijn kant en klare cadeautjes dus inclusief brievenbusdoosje en een kaart voor uw eigen boodschap.

 

Brievenbuscadeautje Bedankt

In dit kant en klare doosje zitten 2 kadootjes. 1 is een sleutelhanger, de andere is een bedankkaartje met een hartje. Hierbij zit een kaart waarop u of zelf een boodschap kunt zetten of wij kunnen deze er voor u op zetten als het kado rechtstreeks naar de ontvanger toe gaat. Dit kan een tekst zijn van maximaal 100 tekens. 

Dit brievenbuscadeautje is in het bijzonder bedoeld om iemand te bedanken. Andere thema's zijn bijvorbeeld 'geluk', 'boeddha', levensboom' en 'troost'

 

If you can dream it you can do it!

Ook iemand succes te wensen met iets is er een leuk brievenbuscadeautje. In dit doosje zit een dromenvanger en een gelukssteentje. Bij dit doosje zit een kaart met de tekst van Walt Disney 'If you can dream it, you can do it'. 

Doosje troost

Wil je iemand een doosje troost sturen dan is het doosje met het lieve kleine beertje en een geluksarmbandje een leuk idee. Bij het brievenbuscadeautje zit een kaart met de tekst 'keep walking through the rain, you rainbow is on the other side. 

Van alle doosjes is het handig dat ze gewoon door de brievenbus passen. De ontvanger hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven. 

Let op!. Het is mogelijk dat brievenbuscadeautjes tijdelijk zijn uitverkocht. Houd u dan onze website in de gaten of mail naar [email protected]