Nieuwe afscheidscadeautjes vanaf 50 ct.

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

In ons assortiment hebben we verschillende nieuwe afscheidscadeautjes en bedankjes toegevoegd. Zoals u gewend bent zijn dit leuke kleine betaalbare kadootjes met een beetje geluk.

Als u iemand wilt bedanken bijvoorbeeld bij een afscheid dan is dit leuk om te doen met een kleine attentie. Wij bieden u hiervoor al een ruim assortiment maar hebben hier nog een aantal leuke nieuwe opties aan toegevoegd.

Allereerst vindt u in ons assortiment het bedank kaartje met een bloemetje met daarop een lieveheersbeestje. Deze is al verkrijgbaar voor 50 cent per stuk. Dit artikel is ook verkrijgbaar in een organza kadozakje naar keuze.

Ook nieuw zijn de sleutelhangers in verschillende thema's die ook heel leuk zijn als bedankje of afscheidscadeautje. Het zijn sleutelhangers met leuke bedels en een stevige sleutelring en haakje. Hierbij zit een organza zakje en een kadokaartje.

 

Voor vrijwel alle gelukskaartjes geldt dat deze gemakkelijk te combineren met elkaar. Dus wilt u liever een kaartje met een ander gelukshangertje? Neemt u dan gewoon even contact met ons op. Wij adviseren u dan graag.