Hij komt ....! 5 tips voor schoenkadootjes

Op 14 november zal de Sint weer voet aan land zetten en mogen de kindjes voor de 1e keer hun schoen zetten. We doen je graag een aantal leuke tips aan de hand voor kleine betaalbare schoenkadootjes

De herfst is inmiddels volop begonnen. De blaadjes vallen van de bomen. Nog een kleine 2 weken dan zal Sint met zijn Pieten weer voet aan wal zetten. Vaak mogen de kindjes de 1e avond dan ook meteen hun schoentje zetten. We doen daarom alle hulpsinten graag een aantal leuke, betaalbare, suggesties voor kleine schoen kadootjes.

Tip 1. Dromenvanger Roze Paarse dromenvanger met schelp
In ons assortiment kun je verschillende dromenvangers vinden. Vanaf € 1,50 heb je al zo'n leuke dromenvanger. Ook handig voor kinderen die een beetje bang zijn voor de Sint. Ook dan zal de dromenvanger hen helpen om de boze dromen weg te nemen.

Tip 2. Oorbellen
Voor kleine en grote meisjes hebben we een mooie selectie (echt zilveren) oorbellen. Een setje oorbelletjes is altijd leuk om te krijgen.

Gelukspoppetje Zwarte PietTip 3 Gelukspoppetjes Sinterklaas en Pietje
In onze webshop vindt u een keur aan verschillende gelukspoppetjes. Zo ook het Sinterklaasje en het Pietje. We hebben ze in 2 maten. Het Pietje heeft ook een leuk veertje. De kleine poppetjes kosten 30 cent en bij 100 stuks € 0,23 p/st.

Tip 4 Matroesjka
Tot 16 november hebben we de matroesjka ook nog in de aanbieding. Normaal kost de matroesjka € 5,95. Nu voor € 4,75.

Tip 5 Schatkistje Schatkistje
Een leuk schatkistje om al je schatten in te bewaren. Dit kistje is van hout gemaakt en bedekt met een leren schatkaartje. Bovendien zit er een mooi slotje op. Je hebt al een schatkistje voor € 5,95. Je kunt deze bijvoorbeeld ook vullen met kleine gelukssteentjes.

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want we zitten allemaal even recht .........