Dromenvanger cadeautjes

Dromenvangers zijn kado's met een mooie symbolische betekenis. Je kunt een dromenvanger natuurlijk inpakken en kado geven maar we hebben er ook verschillende kleine kadootjes van gemaakt.

Dromenvangers zijn er in alle soorten en maten. We hebben ze dan ook van mini tot XXL. In de dromenvanger kadootjes kun je verschillende soorten dromenvangers terugvinden.

 

De eerste kadootjes zijn gemaakt met een sleutelhanger dromenvanger. Deze sleutelhanger heeft een doorsnede van 3 cm. Onder de dromenvanger hangen kleine veertjes. Bij de dromenvanger zit een uitlegje van de betekenis. Vind je het leuker om het te geven met een kaartje met de tekst 'follow your dreams' dan kun je daar ook voor kiezen. 

Bij de dromenvangers zijn leuke teksten te bedenken om een extra boodschap mee te geven bij het kadootje. Zo hebben wij kaartjes met 'dream, plan, do', 'follow your dreams', if you can dream it you can do it' en 'dream big, sparkle more, shine bright'.  Zo zijn er legio teksten te bedenken om jouw kadootje een mooie extra betekenis mee te geven. Kijk hiervoor bijvoorbeeld ook eens op Pinterest

 

We hebben met deze teksten o.a. een kaart met een dromenvanger, kaartje met een dromenvanger en een klein kaartje met een veertje. 

  

Ook is het mogelijk om een leuke boekenlegger met een dromenvanger te bestellen. Zo kun je bij het lezen van je boek ook lekker wegdromen.

Wil je deze en andere dromenvangers bekijken dan adviseren we je een kijkje te nemen in de categorie dromenvangers waar je deze en alle andere dromenvangers kunt bekijken. Van welke dromenvanger droom jij?