De scholen gaan weer beginnen!

De scholen gaan weer beginnen. Een nieuw jaar waarin je veel kunt leren en ervaren. Wil je iemand veel wijsheid en succes wensen dan kun je dit doen met een leuk klein kadootje. We geven je graag een aantal tips!.

De uil is in de westerse cultuur al eeuwenlang het symbool van de wijsheid. In de klassieke oudheid was de uil het atribuut van Athena (bij de Romeinen Minerva), de godin van de wijsheid. Ook nu wordt de uil nog vaak gebruikt om iemand wijsheid te wensen bij studie en school.

Uil mini gum potjeVoor kinderen zijn deze gummetjes erg leuk. Het is een flesje met een aantal leuke kleine uilen gummetjes. Daarmee begint het nieuwe jaar wel heel erg vrolijk. Voor grotere 'kinderen' hebben we ook leuke uilen hangertjes voor aan een ketting of schattige oorbellen. Zo kun je altijd een beetje wijsheid bij je dragen.

Ook hebben we kleine kaartjes waarmee je iemand voor het komende jaar wijsheid kunt wensen. Er aan hangt een leuk klein gelukspoppetje die je bijvoorbeeld aan je etui kunt doeEdelsteen kaartje Tijgeroogn. Zo heb je er het hele jaar nog iets aan.

Ook sommige edelstenen kun je helpen bij studie en wijsheid. Dit zijn in het bijzonder tijgeroog en amethist. We hebben een leuk kaartje met een armbandje of een sleutelhanger.

Wil je nog meer producten zien die je kunnen helpen bij studie of examen. Bezoek dan zeker even onze speciale pagina met alle succes- en wijsheidsproducten.