De 5 schattigste schoenkadootjes

Dit jaar zal de aankomst van Sint anders zijn dan normaal. Wat wel zoals gewoon zal zijn is het zetten van je schoen. Daarin wil je natuurlijk het liefst een leuk kadootje dat ook heel schattig en betaalbaar is. Daarom onze Top 5 schattigste schoenkadootjes.

In willekeurige volgorde onze top 5 schattige schoenkadootjes.

 

1. Een heerlijk zacht unicorn tasje. Een vierkant pluche tasje in pastel kleuren aan een koord. Aan de voorzijde zijn twee oogjes geborduurd. In het midden zit in goudkleurige stof een eenhoorn. Het tasje sluit met een ritsje aan de bovenzijde. Dit schattige tasje kost € 4,95. Je vindt het kadootje hier

2. Matroesjka in verschillende formaten. De matroesjka is al jaren lang een populair kadootje voor in de schoen. Wat is er nu leuker dan de poppetjes in en uit elkaar te halen. Je  kunt dit leuke symbool ook vinden als sleutelhanger. Op de foto zie je een matroesjka met leuke glitters. Dat maakt het extra schattig toch? De sleutelhanger kost € 1,75 en de matroesjka's zijn er al vanaf € 6,95. Niet alleen leuk voor in de schoen maar ook voor het heerlijke avondje!.

3. Kawaii notitieboekje.

Kawaii is het Japanse woord voor schattig. En dit notitieblokje is ook te kawaii voor woorden. Op de voorzijde staat een lief klein konijntje. In het boekje zitten blaadjes met lijntjes. Hierin kun je al je leuke belevenissen schrijven. Dit boekje is 12 cm hoog en past dus in de kleine en de grote schoen. 

Dit notitieboekje kost € 1,50.

4. Konijnen portemonneetje 

Bewaar al je kleine en grote centjes in dit leuke konijnen portemonneetje. Het is gemaakt van zacht pluche. Aan de bovenzijde zitten twee schattige oortjes en aan de achterzijde zit een leuk konijnenstaartje. 

Dit schattige portemonneetje kost € 4,95.

5. Tot slot de gehaakte beren sleutelhanger. In leuke verschillende kleurtjes hebben we deze leuke beren sleutelhanger. Dit leuke beertje zit aan een stevige sleutelring. De sleutelhanger kost € 1,95

Weet jij al wat je op je verlanglijstje voor de Sint gaat schrijven. Misschien zijn deze schoenkadootjes dan wat voor jou.