Top 10 cadeautjes tot 5 euro

Top 10 cadeautjes tot 5 euro

Bent u op zoek naar een kadootje en heeft u een budget voor een cadeau tot 5 euro? Wij doen u dan graag een aantal leuke suggesties voor een klein cadeautje onder 5 euro. U vindt hier altijd een leuk kadootje met betekenis voor uw budget!.

Op zoek naar een leuk kadootje onder 5 euro? Voor verjaardag, Sinterklaas of kerst of zomaar? We doen je graag een aantal suggesties met onze top 10 kadootjes onder 5 euro. We hebben zelfs een tip voor 50 cent. Dan kun je er zelfs 10 kopen om bijvoorbeeld uit te delen ;-). De top 10 is in willekeurige volgorde. 

 

1 Je bent goud waard

Een leuk flesje met echt bladgoud erin. Daarbij zit een labeltje met de tekst ' je bent goud waard'. Het flesje en het kaartje ontvang je in een mooi organza zakje zodat het een echt kadootje is!

Dit kadootje kun je bijvoorbeeld geven aan je juf, personeel van het ziekenhuis of iemand die je op een bijzondere manier heeft geholpen. Er is altijd wel iemand die goud waard is!.

 

2. Succes wens je met een succes boeddha!

Een boeddha heeft altijd al een bijzondere betekenis. Hij staat voor geluk, welvaart en gezondheid. Sommige boeddha's hebben ook een ' eigen ' betekenis. Zo heb je een boeddha die speciaal voor vriendschap staat maar ook de succes boeddha. Dat is deze boeddha met 2 (gouden) ballen in de handen. Deze kun je cadeau geven aan iemand die je veel succes wilt wensen. Bijvoorbeeld met een nieuw bedrijf, een nieuwe baan of een examen. 

 

3. Vriendschaps sleutelhanger

Voor 3,95 ontvang je niet 1 maar zelfs 2 van deze leuke vriendschaps sleutelhangers. Je kunt er 1 zelf houden en 1 aan je beste vriend of vriendin geven. Behalve vriendschaps sleutelhangers hebben we onder 5 euro ook andere leuke vriendschapscadeaus zoals een vriendschapsketting voor 2, 3, 4 of zelfs 8 vriendinnen. Binnenkort op deze website ook een combinatie van een sleutelhanger en een vriendschapsketting. 

 

4. Armbandje 

In onze webshop vind je al armbandjes vanaf 50 cent tot aan 20 euro. Zo kun je dus voor 5 euro 1 of meerdere armbandjes aanschaffen. 

Het armbandje op de foto is gemaakt met ronde kralen en heeft als bedeltje een klein vogeltje en een leuk kwastje en kost € 4,95.

 

5. Zakje met een gelukspoppetje

Dit kleine kadootje is 1 van onze bestsellers. Het is een organza zakje in een te kiezen kleur met daarin een kaartje met de tekst 'draag dit poppetje bij en je hebt altijd geluk'. In het zakje zit ook een Chinees gelukspoppetje dat de ontvanger altijd bij zich kan dragen. Dit bamboo poppetje is 1 cm groot. Dit artikel is mede populair vanwege de leuke betekenis én de prijs want het kost slechts 50 cent.

 

6. Buideltje

De Chinese portemonneetjes behoren ook tot de favorieten. We hebben ze met een sleutelhanger, een sleutelhanger klavertje vier, een dromenvanger of met de inhoud van een gelukszakje: een mini boeddha, een geluksmuntje, een gelukssteentje en een gelukspopetje. De sleutelhanger kan een lachende boeddha zijn of een mediterende boeddha. Bij het kaartje zit een kaartje met 'ik geef je geluk'. 

 

7. Sleutelhanger klavertje vier

Het klavertje vier is misschien wel het bekendste gelukssymbool dat er is. We hebben het in onze webshop dan ook in vele soorten en maten. De sleutelhanger met een klavertje vier is een favoriet van onze klanten. Het is een stevige sleutelring met daaraan een klavertje vier van metaal. Deze sleutelhanger kost € 2,95. 

 

8. Bijzonder kadootje via de post 

Soms ben je niet in de gelegenheid om bij iemand langs te gaan voor bijvoorbeeld een verjaardag, een examen of wil je gewoon iemand even laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dan kun je ook een leuk kadootje via de post sturen. We hebben voor behoorlijk wat gelegenheden wel een leuke kaart met een marmeren hartje of een geluksmunt. Bij deze leuke kaartje zit ook een envelop zodat je deze meteen kunt opsturen. 

 

9. Edelstenen: cadeautjes met een mooie betekenis

Edelstenen zijn een mooi en betekenisvol kadootje. Je hebt onnoemelijk veel edelstenen die elk hun eigen betekenis hebben. Bijvoorbeeld rozenkwarts voor liefde, jade voor geluk en lapis lazuli voor onder andere zelfvertrouwen. Bij veel van onze edelsteen kadootjes vind je behalve de edelsteen zelf ook een kaartje met de betekenis en een organza zakje. 

 

10. Kadootje met kracht!

Het laatste kadootje in deze lijst is een heel sterk kadootje namelijk de olifant. In het echt is de olifant een dier met een enorme kracht en leeft bovendien ook heel lang. Dat is de reden dat de olifant hier onder andere symbool voor staat. Je kunt de olifant daarom in allerlei vormen vinden. Zoals deze leuke stoffen sleutelhanger uit Thailand.