Aarde zorgt voor geluk bij studie en liefde

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Het element aarde in het noordoosten zorgt voor geluk bij aarde element feng shuieen studie of opleiding. In het zuidwesten zorgt het voor liefdesgeluk

eng Shui is een bekende Oosterse levenswijze. Feng Shui heeft tot doel  harmonie te creëren en zo de kwaliteit van leven te bevorderen. In 5 blogs laten we zien hoe de Feng Shui elementen, water, vuur, aarde, hout en metaal je kunnen helpen met het aantrekken van geluk. In deze 5e en laatste blog laten we je zien hoe het element aarde je gelukkkig maakt.

Het element aarde in het noordoosten zorgt voor geluk bij aarde element feng shuieen studie of opleiding. In het zuidwesten zorgt het voor liefdesgeluk.

Het aarde element wordt voorgesteld door keien, kristallen, potten met aarde, door de aardekleuren bruin, geel en lichtroze. De geluksgetallen zijn 2 in het zuidwesten, 5 in het noordoosten en 8 in het midden.

Het Feng Shui element aarde wordt vernietigd door het element hout, verzwakt door metaal en versterkt door vuur. Heb je een toilet of keuken in het noordoosten en zuidwesten van je huis dan moet je de slechte aarde energie afzwakken met metaal energie. Dit kun je doen door windgongen op te hangen in het toilet of keuken. Dit verzwakt de slechte aarde energie en zorgt ervoor dat er goede aarde energie kan gaan stromen in het zuidwesten en noordoosten.

mandarin ducksWil je graag je prins(es) op het witte paard vinden dan is het belangrijk om je liefdesgeluk in het zuidwesten van je huis of kamer te verbeteren. Dit kun je doen door liefdessymbolen te plaatsen in deze hoek. Dit kunnen bijvoorbeeld draken, phoenix, kristallen harten of een setje mandarijn eenden te plaatsen.

Om geluk in studie te hebben kun je een kristallen globe in het noordoosten van je slaapkamer plaatsen. De aarde energie van de kristallen globe zal er voor zorgen dat je je examens geweldig zult maken. Ook moet je ervoor zorgen dat je heldere lichten hebt in de noordoostelijke hoek. De vuurenergie zal zorgen voor een nog betere aarde energie.