10 leuke afscheidkadootjes en bedankjes in 2023

In onze webshop voegen we regelmatig nieuwe artikelen toe die erg leuk zijn als bedankje of als afscheidskadootje. Hoog tijd dus voor een blog met 10 nieuwe leuke afscheidscadeautjes en bedankjes in 2023. Lees je mee?

Nieuw in onze webshop is het houten bordje met de tekst 'Ontzettend bedankt' 

1. Houten bordje 'ontzettend bedankt' 

Dit bordje is 6 x 6 cm groot en gemaakt van hout. De letters zijn er in het wit op aangebracht. Dit bordje is heel leuk om iemand te bedanken. Je kunt het geven als een los bedankje of vast maken aan een ander kadootje of bos bloemen. Dit bordje kost € 1,25 per stuk. 

 

2. Doosje bedankt

Een ander leuk bedankje is dit doosje met het woord voor bedankt in alle talen er op. In het doosje zit een klein zeepje om iemand te bedanken. Dit doosje kost € 4,95

 

3. Rood organza zakje met kaartje bedankt en bloemetje

Wilt u iemand die goed voor u heeft gezorgd of echt iets speciaals heeft gedaan. Dan is het kaartje met de tekst 'bedankt voor wie je bent. Voor alles wat je doet. Alles recht uit het hart. Nooit omdat het moet. Bij het kaartje zit een klein bloemetje aan een telefoonkoordje. Dit hangertje kun je bijvoorbeeld nog aan je sleutelbos hangen of te bewaren in als boekenlegger in een schriftje. Het is een leuk kaartje om kado te geven door het organza zakje waar het in zit. Dit kaartje kost 99 cent. 

 

4. Kaartje 'Je bent goud waard' 

Behalve bedanken kun je je boodschap extra kracht bijzetten door te zeggen dat deze persoon goud waard is (geweest) voor je. Bij dit bedankje zit een kaartje en erbij zit een hartje in goud voor de ontvanger met een hart van goud!. Het zakje met hangertje in een doorzichtig zakje. Dit kaartje kost inclusief hangertje' 99 cent. 

 

5. Kaartje bedankt

Bent u op zoek naar een leuk klein kaartje om iemand mee te bedanken? Dan is het kaartje met schattige bloemetjes en een bijpassend envelopje wat voor u. Op dit kleine kaartje 8 x 5 cm zijn schattige watercolor bloemetjes afgebeeld. 

Dit kaartje kunt u leuk bij een bos bloemen doen of opsturen naar iemand. Dit kaartje is 75 cent per stuk inclusief bijpassend envelopje van 9 x 6 cm groot. 

 

6. Het zakje met een gelukspoppetje

Dit zakje is één van onze all time favorites. Het is een organza zakje met een gelukspoppetje erin. Bij het poppetje zit een kaartje met de uitleg over het gelukspoppetje. Op de achterzijde kun je zelf nog een kleine boodschap zetten. Het poppetje zit in een organza zakje. Vaak wordt dit organza zakje gebruikt ook gebruikt om nog een ander klein kadootje of snoepje in te doen. Door het formaat van het organza zakje past dit prima.

 

7. Doosje met een gelukspoppetje

Behalve het organza zakje hebben we iets soortgelijks maar dan in een doosje. In het doosje zit net als bij nummer 6 een gelukspoppetje. In dit doosje zit een kaartje met de tekst 'een beetje geluk voor jou'. Behalve de variant met een gelukspoppetje hebben we dit doosje ook met een klavertje

 

8. Volg je droom!

Neemt iemand afscheid om zijn dromen te gaan volgen of hoop je dat de ontvanger dit gaat doen? Dan is de dromenvanger een kadootje met een mooie symboliek. 

Deze sleutelhanger kost € 1,50 per stuk. 

 

9. Het ultieme gelukskadootje 

Het klavertje vier is 1 van de bekendste gelukssymbolen in de Westerse wereld. Ieder blaadje van het klavertje vier staat voor een stukje dat samen je geluk kan brengen. Het klavertje vier is daarom misschien wel het ultieme gelukskadootje. Of het nu is als gelukspoppetje of in de vorm van deze sleutelhanger klavertje vier. Deze mooie sleutelhanger kost € 3,95 per stuk. Ook verkrijgbaar met een kaartje of een leuk kadozakje

 

10. Boeddha voor succes

Boeddha is bekend in vele soorten en uitvoeringen. In China is de succes boeddha een bekend. Deze boeddha (of eigenlijk Chinese monnik) is een boeddha met 2 (gouden) ballen in de hand. Volgens de overlevering zal de eigenaar van deze boeddha ogekend succes hebben.  

Deze boeddha kost € 5,95