Workshop memobord maken

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Workshop Studio Meer en Duin is gevestigd in het pand van eenbeetjegeluk.nl Op de 1e verdieping vindt u onze sfeervolle workshopruimte.

Workshop Studio Meer en Duin is gevestigd in het pand van eenbeetjegeluk.nl Op de 1e verdieping vindt u onze sfeervolle workshopruimte.

Ikids-memobord-maken-13-mei-14-16-uurn de Workshop Studio kunt u onder leiding van Rona Conijn aan de slag met de leukste workshops. Komende week gaan we aan de slag met een Memobord. Voor de kinderen op woensdagmiddag 13 mei van 14 – 16 uur en voor volwassenen op de vrijdagavond 15 mei van 19 – 21 uur. Tijdens deze workshop zijn er voldoende materialen aanwezig om geheel naar eigen wens en inzicht een leuk memobord te maken. Voor kinderen zal dit iets eenvoudiger van opzet zijn dan voor de volwassenen maar het eindresultaat zal voor beiden net zo leuk zijn.

U kunt zich via de website van eenbeetjegeluk.nl aanmelden. Betalen kan ter plaatse of via de website.

Workshopruimte Meer en Duin biedt wekelijks de leukste workshops aan. Iedere week is er een workshop voor kinderen en één voor volwassenen. De mensen die onze workshops volgen komen vaak uit de Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmmermeer. De naam Workshop Studio Meer (Haarlemmermeer) en Duin (Duin en Bolllenstreek) is dus helemaal van toepassing. Maar ook uit andere woonplaatsen bent u natuurlijk van harte welkom <img draggable="false" class="emoji" alt="