Welk cadeau past door de brievenbus?

Wil je iemand verrassen met een leuk kadootje, een hart onder de riem steken of zomaar iets en dit per post versturen? Dan is het wel fijn als dit door de brievenbus past zodat je geen pakketzegel hoeft te betalen. In in dit artikel informeren we je over de maten waaraan het kadootje moet voldoen en vind je de leukste suggesties!

Je kunt iemand verrassen met een leuk kadootje voor heel veel gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, om te laten weten dat je aan iemand denkt of als afscheidskadootje. Als je niet in de gelegenheid bent om het zelf te geven dan kun je dit natuurlijk per post versturen. Als je kiest voor een brievenbuscadeautje dan vallen ook de verzendkosten relatief mee.

 

Maar niet eerder pakketje kun je ook verzenden als brievenbuscadeautje. Volgens de officiële website van PostNl moet je pakketje dan voldoen aan de volgende maten:

 

Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm
Gewicht: maximaal 2 kg

 

In onze winkel vind je voor iedere gelegenheid wel een kadootje dat ook door de brievenbus past. We doen je graag een aantal suggesties.

 

Bedankje 

Als je iemand wilt bedanken dan kun je dit leuke doosje sturen met 2 kleine kadootjes. In dit doosje op A5 formaat vind je naast een leuke kaart  met de tekst bedankt ook een zakje met daarin een klein bloemzeepje. Deze zit samen met een bedankkaartje in een mooi organza zakje. Ook het kaartje met de geluksboeddha zit in zo'n mooi organza zakje. 

 

Opkikkertje

Soms kan iemand een hart onder de riem gebruiken. Stuur dan een leuk brievenbuskadootje met een opkikkertje. In dit doosje vind je een zorgenpoppetje dat als je het onder je kussen legt, je zorgen weg zal nemen. Daarnaast vind je een lief klein hart zeepje met een lief kaartje in het doosje. Beide kadootjes zitten in een gekleurd organza zakje. Op de kaart die ook in het doosje zit kun je een leuke boodschap vermelden. 

 

Toi Toi Toi - Succes wensen 

Staat iemand voor een grote uitdaging, heeft een belangrijk examen of gaat mee doen aan een voorstelling of sportwedstrijd dan is het leuk om een brievenbuskadootje met succes kadootje te sturen. In dit doosje zit een armbandje met een geluksboeddha en een sleutelhanger met de tekst 'Je bent een ster'. Je kunt een leuke boodschap zetten op de kaart. Op de voorzijde van deze kaart staat de tekst 'Good luck you can do it!'

 

Zomaar

Er hoeft niet altijd een reden te zijn om iemand een kadootje te sturen. Doe je het zomaar dan is het wel leuk om hier een leuk kadootje bij te krijgen. In het doosje met de kaart 'Just because' In het doosje zit een leuke sleutelhanger met een klavertje vier en een gelukskaartje met een heerlijk bloemenzeepje.

 

Wij meten de brievenbuskadootjes na en deze brievenbuskadootjes voldoen ruim aan de eisen die PostNL hier aan stelt. Dus rest nog 1 vraag: Wie verras jij met zo'n leuk brievenbuskadootje?