Top 5 Valentijn kadootjes onder 2,50

Op 14 februari is het Valentijn. Tijd om jouw Valentijn te verrassen met een leuk Valentijnskadootje. In ons assortiment vind je al kadootjes tot € 2,50.

Op zoek naar een leuk betaalbaar Valentijns cadeautje? Dan geven we je graag onze Top 5 Valentijn kadootjes onder € 2,50.

1. Ik geef je liefde
Kaartje 'ik geef je liefde'
Dit kaartje kun je aan iedereen geven die wel een beetje liefde kan gebruiken. Het is een leuk klein kaartje (5 x 5 cm) met daaraan een klein hartje (2 cm). Op de achterzijde kun je een korte tekst of je naam zetten. Dit kaartje vind je in de categorie gelukskaartjes.

2. Geluksarmbandje met een klein hartjeGoudkleurige bangle met klein hartje

Een leuk armbandje in de vorm van een goudkleurige bangle. In het midden zit een lief klein hartje. Dit armbandje kost € 2,50

Afbeeldingsresultaat voor jij bent de schat die ik zocht3. Verras je Valentijn met een mooie kaart.

Deze week (22 januari) hebben we weer een aantal mooie mindfull kaarten van het kaartenmerk Zinvol toegevoegd. Deze kaarten zijn alle in het thema liefde. Je herkent ze aan de mooie rode kleur en de bijzondere teksten. Deze kaartjes kosten € 1,25 per stuk.

Wierook Love / Liefde


4. Love wierook 

Speciaal om te branden met jouw Valentijn deze heerlijke Love Wierook van het Merk HEM. Het bijzondere van deze wierook is dat het nog met de hand gerold wordt. Deze wierook geeft een heerlijke liefdesgeur af. Deze wierook kost € 0,99 cent per stuk en bij afname van 6 doosjes slechts € 0,75.

Ketting met zilverkleurig hartje5. Ketting met een hartje

Altijd leuk dit zilverkleurige kettinkje met een schattig hartje. 
Dit kettinkje kost € 2,50. 

Voor alle Valentijn kadootjes geldt natuurlijk dat we dit ook anoniem kunnen versturen. Zet dit in het opmerkingenveld van het bestelformulier en we maken er een leuk kadootje van.