Top 5 kadootjes voor moederdag

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Op 10 mei is het Moederdag. De dag dat moeders naast een lekker ontbijtje op bed ook een (klein) kadootje krijgen. We doen je graag een aantal suggesties voor een leuk cadeautje.

moederdag

Op 10 mei is het Moederdag. De dag dat moeders naast een lekker ontbijtje op bed ook een (klein) kadootje krijgen. We doen je graag een aantal suggesties voor een leuk cadeautje.

1. Schilder je eigen matroesjka

Niets is leuker dan een eigen gemaakt kadootje. In ons assortiment vind je een blanco matroesjka die je geheel naar wens van je moeder kunt beschilderen. Kies welke kleuren het beste bij jouw moeder of oma passen en maak er een mooi eigengemaakt kado van.

Dromenvanger2. Mama wil (ook) lekker slapen.

Moeders zijn vaak druk in de weer en kunnen hun nachtrust goed gebruiken. Dan wil je toch niet dat dit rustmoment verstoort wordt door nachtmerries en boze dromen. Geef dan je moeder een mooie dromenvanger cadeau. We hebben ze al vanaf 1,50.

3. Een beetje geluk voor mama

Je moeder heeft jou natuurlijk al, haar grootste geluk. Maar een beetje extra geluk is altijd welkom. Je kunt haar daarom een leuk gelukszakje kado geven.

4. Arm candy voor mama

Sieraden zijn altijd een leuk kado. Een armbandje met een geluksbetekenis is een extra leuke verrassing. Kijk eens in onze selectie geluksarmbandjes. Je vindt er al armbandjes vanaf 50 cent. witte-wikkelarmband-met-tekst

5. Leuk en praktisch: echt iets voor jouw moeder dus!

En ook nog extra voordelig. Een leuke sleutelhanger in de vorm van een hartje. Aan de ene zijde staat love en de andere kant ‘keys’. We hebben ze in maar liefst 3 kleuren.

Gratis cadeau inpakservice

Voor alle Moederdag kadootjes geldt dat we ze natuurlijk extra leuk inpakken! Vermeld in het veld opmerkingen dat het om een Moederdagkadootje gaat en we zorgen ervoor!.

Aanbieding sleutelhanger love