Top 5 afscheidscadeautjes voor op het werk

Je neemt afscheid op je werk en je wilt je bijna ex-collega's bedanken voor de leuke en mooie tijd samen. Geef ze dan een beetje geluk kado!. In deze blog onze Top 5 van de meest verkochte en gewaardeerde afscheidscadeautjes.

Het is bijna zover. Je neemt afscheid van je collega's. Je wilt ze nog een leuk betaalbaar kadootje geven dat zeker gewaardeerd wordt. Geef ze dan een 'beetje geluk' kado. 

In deze blog onze top 5 van de leukste afscheidscadeautjes voor je collega's.

 

5. Bedankt kaartje met een hartje.

Net nieuw in ons assortiment maar nu al een hit. Een klein kaartje van karton (5 x 6 cm) met daarop een afbeelding van een hartjesboom. Aan het kaartje hangt een klein gelukshangertje in de vorm van een hartje. De achterzijde is blanco zodat je daar nog enkele woorden of je naam kunt vermelden. Dit kaartje inclusief hangertje kost € 0,60 per stuk. Je kunt het ook bestellen met een organza kadozakje. Dan kost het € 0,85. Dit kaartje is ook zonder hangertje maar wel als dubbel kaartje ook verkrijgbaar. Dan kun je het leuk bij een kadootje doen. Ook dit kaartje kost € 0,60.

 

4. Kadozakje met een dromenvangertje

Jij gaat je droom achterna in je nieuwe werk en geeft je collega's kadootje om ook hen hun dromen te vangen en te laten volgen. Je ontvangt een klein dromenvangertje (ring heeft een doorsnede van 5 cm) in een klein organza zakje met een uitlegje. Dit zakje kost € 1,95 per stuk.

 

3. Sleutelhanger klavertje vier 

Het klavertje vier is 1 van de bekendste gelukssymbolen ter wereld. Dit is vervat in deze mooie sleutelhanger van metaal. Een kado dat ook handig is omdat het ook gebruikt kan worden voor sleutels of voor aan een tas. Deze sleutelhanger is verkrijgbaar als hanger met 1 klavertje vier en met 3 klavertjes. Ook hebben we keuze uit vele andere goedkopere en duurdere sleutelhangers. 

 

2. Gelukszakje met een boeddha

Een boeddha staat voor geluk, welvaart en welbevinden. Daarom een mooi kadootje om iemand te geven. U kunt kiezen voor de kleine of de grote variant. Bij ieder boeddha'tje zit een uitleg van de betekenis. Het zakje met de 3 cm boeddha kost € 0,99 en die met de 5 cm boeddha is € 1,25. Het zakje is ook verkrijgbaar met een muntje, een gelukssteentje en een gelukspoppetje. 

 

1. Gelukszakje met een gelukspoppetje 

Leuk en zeer betaalbaar. Voor 50 cent heeft u een mooi organza zakje met daarin een gelukspoppetje en een uitlegje. Op dit kaartje kunt u bijvoorbeeld uw naam of een paar vriendelijke woorden zetten. Ook is het zakje groot genoeg om er nog iets lekkers bij te doen.