Sleutelhangers met een beetje extra koop je bij eenbeetjegeluk.nl

Iedereen heeft wel een sleutelbos; een sleutel om het huis binnen te komen, de sleutel van je fiets. Maar hoe onderscheid je ze en hoe weet je gemakkelijk welke sleutel van wat is. Daar is de sleutelhanger een uitgelezen oplossing voor. Ook kunnen sleutelhangers nog eens heel leuk zijn en gemakkelijk om je spullen terug te vinden. Bij eenbeetjegeluk.nl vind je bovendien sleutelhangers met een beetje extra geluk.

Volgens de officiële definitie is een sleutelhanger een klein voorwerp dat aan een sleutelring wordt bevestigd en één geheel vormt met de sleutel. Meestal dient de sleutelhanger puur als versiering, soms ook als herkenning van wie of waarbij een sleutel hoort.

 

In onze webwinkel vind je meer dan 75 soorten sleutelhangers die je aan je sleutelbos kunt hangen. Behalve handig zijn onze sleutelhangers ook van gelukssymbolen, beschermengelen of gewoon een leuke hanger uit een ver land.

 

Het klavertje vier is wel het bekendste gelukssymbool en mag natuurlijk niet ontbreken in onze webwinkel. We hebben verschillende vormen van deze sleutelhanger. Je vind ze allemaal hier. Behalve de klavertje vier sleutelhanger van de foto, hebben we ze ook met een opengewerkt klavertje vier en kleine klavertjes vier. Zo heb je altijd een beetje geluk bij je!

 

Ook de sleutelhanger met de beschermengel is zeer geliefd. We bieden ze aan met verschillende teksten. Of je nu een beschermengel zoekt voor liefde, succes of algemeen geluk dan hebben we ze voor je. Deze sleutelhangers hebben niet alleen een mooie betekenis maar zijn ook voorzien van leuke tekst kralen. Zo staat op de sleutelhanger voor succes dit woord uitgeschreven aan de sleutelhanger. Ook bij de sleutelhanger met liefde en geluk staat zo'n passende herinneringen aan deze fijne tijd. 

 

In opnze webshop vind  je ook sleutelhangers uit allerlei continenten. Zo hebben we sleutelhangers uit Thailand zoals deze grappige big mouth poppetjes.  Uit dit land zijn ook de leuke olifanten sleutelhangers en schildpadhangers afkomstig. Ook voor sleutelhangers uit Japan, Guatemala en vele andere landen kun je bij ons terecht. Neem snel een kijkje in ons assortiment

 

De sleutelhanger is een item dat vaak kado gegeven wordt. Reden genoeg om de sleutelhanger ook als compleet kadootje aan te bieden. Je kunt ze vinden met een leuke kaart, in een organza zakje of op een kadokaart. Ook als je budget niet zo groot is kun je een leuke sleutelhanger vinden. Een klein gelukspoppetje aan je sleutelbos is al beschikbaar vanaf 10 cent. Ook hebben we bijvoorbeeld leuke hangertjes met een klein olifantje. Deze kosten slechts 50 cent. Met een leuk organza zakje zal het (ook) als kadootje hoog gewaardeerd worden.