Olympische Spelen Tokyo 2020 - relatiegeschenken

Olympische Spelen Tokyo 2020 - relatiegeschenken

Bent u voor uw organisatie of u zelf op zoek naar echte Japanse relatiegeschenken? Dan kunnen wij u uitstekend helpen. Door onze goed contacten in Japan kunnen wij u veel en snel de gewenste artikelen leveren.

In ons assortiment vindt u al een aantal bekende Japanse geluksartikelen zoals de Daruma, Maneki Neko de gelukskat en de Furin. Wij kunnen u deze snel en desgewenst in grote hoeveelheiden leveren. Leuk om de sporters voor Tokyo 2020 dat extra beetje geluk mee te geven om te presteren op de Olympische Spelen in 2020. 

 

De teams van Japan zelf zullen zeker bij de start van het team een Daruma inkleuren. Zij zullen gezamenlijk het ene oog van de Daruma inkleuren en de wens uitspreken om goede successen te behalen op de Olympische Spelen. De Daruma krijgt dan een belangrijke plaats waar een ieder herinnerd wordt aan het doel dat men zich gezamenlijk gesteld heeft. Als het doel behaald is dan kunt u het andere oog ook inkleuren. 

 

Ook de Furin ofwel tempelbel kan helpen om de wensen uit te laten komen. Onder aan de tempelbel hangt een vaan waarop een wens geschreven kan worden. Hang deze bij voorkeur in de noordzijde van een ruimte zodat er goede energie langs kan stromen. Door de energie en de wind die er langs gaat zullen de goede krachten voor u in werking gesteld worden. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via email: [email protected] of 06 - 104 921 26.

Meer weten over de Olympische Spelen of Tokyo in het algemeen? Dan raden we zeker de pagina van Tokyo.nl aan voor meer waardevolle informatie.